BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 December 2011

tamnbunTYME!

Okay fine , atai was busy ryte now . so , memek saje yang akan update blog ni . ye sayang ye ? huhu . em3  . oke , what is the new story huh ?  OMG ! kami lupe nak story mory bowt moment kami yang ni , pade hal moment ni yang agak besa untok kitorg for diz year la sayangs . we went to tambun on 31st October 2011 . which is , berulangnye kembali moment kitorg fom4 . nak tahu ape ? an actually , mase fom 4 , kitorg ade g sekali , rombongan membe2 aku buat . haa . BUT ! on dat time , atai adelah milik orang laen , memek ? emm . i think i’m single on dat time c(= i think lar. . huhu . even atai miliek orang laen mase tu , sempat jugak kitorang rakam amek picce berduwe mase tu. hahax ! 
MASE KAT TAMBUN TYME FOM 4




KAMI BELUM COUPLE :)
Sory kepade EX-ATAI .  haha . aku pedulik ape . huhu .  ANYWAY atai dah pun jadi milik memek sekarang haha .  yeah ! kami ulang balek moment tu ,kan sayang ? dan saye la gal yang paleng hepy saat tu tau . . kami pegy pagi2 , dgn saza , amin , mimi , dan azha . haa . sonok ke ? OPCOZ SONOK! Huhu . ade la beberape yang part buat saye rase tak sonok , but , forget bowt dat . yang penting niat kami untuk ulang moment kami mase pom 4 , dah pon tertunai . hemp . sonok . pegy kali ni , atai saye punye dan saye ? MESTILA ATAI PUNYE ! dulu , mase kami pegy pom 4 , saye tak dapat nak main air sume dgn atai , tapi kali ni , bukan setakat main air . huhu . sume kami buat same2 . seronok sgt tau . balek tu , kami pakai bju itam merah same2  . ehm . we gonna miz dat moment kan papa . .
perjalanan kami disane setelah COUPLE (!)






Thursday, 1 December 2011

WEDDING tipu-2! :)




ahha! JENG3! hehe . kami dah kawen ? oh , tidak  tidak same sekali . mase ni ade jamuan raye PPU SMK SUNGAI BESAR . mase tu kitorang still student kat situ la ken , studen fom 6 . memang sangat TIDAK MENYERONOKKAN tetapi 



 ape yang buatkan jadi bez bagi atai dan memek ialah kami dipanggil PENGANTIN! awwwww <3 SWEET bukan ? hahax . kami pakai baju sedondon mase tu . act , baju ni takde la buat sesame . tah macam mane nam same pulak bile dipakai . ape yang menyerikan lagi hari tersebut apabila tercetus la satu penggambaran antara saye dan dea . <3 thanks to our photographer dhiya najiha dan hadijah:) jasa anda amat kami hargai . Penggambaran dilakukan di duwe pantai yang berbeze satu kat pantai sg burung pancang bedene stu lagi pantai bno .kami berharap supaye satu hari nanti kami dapat jadikan kenyataan impian kami . :)

Wednesday, 30 November 2011

back to december

   
ade kaw la dalam blog kami :) 

yea3! back to december sudah kan sayangs ! we ae waiting for february 2012 which is our <3 dah pon duwe tahun! JYEAH! hahax . BUT! for diz while atai dan memek berjauhan atas dasar mase depan kami :) tapi takpe kan sayang , sebab. . . kejap je lagi kite dah sesame balek dekat shah alam dan kite akn olwez dekadd :) haa . actually , kami dah lame tak update blog ni . lame sangat la . mungkin ats dasar malas .huhu . tapi , one day mase saye tga online fb , ade la seurang budak ni tetibe im kan , dye suo kami update blog . wahhh . ade request , tak sangke! awww! <3 . hahax . ha , tu la budaknye ! hahax! terime kaseh atas sokongan anda ye sayang :) hahax. so , my dear atai rajen2 lah update blog ni. jgn la buat blog ni senyap je . huhu . nurul shahida , kami dah mule update atas permintaan awak:) 

Monday, 28 November 2011

FOOTBALL MATCH! =)


by atai ;
hoho! lame gile x update blog nih shiall ! trase sangat rndu maoo update! huhu. aku dah suroh memek tolong update kan tp dy malashh! apo mu! nseb baek dpt pkwe rajen mcm aku. huhu. .pes of ol, aku nak say CONGRATS la at memek sbb wt post befo ni. aku suke gile vid gile2 kitorang uw . mish dat momet. .umm .
meh sini pakcik nak cite siket, .
01/10/11! HARI KERAMAT BAGI SEPASANG COUPLE YG X PERNAH MENJEJAK KAKI KE STADIUM! haha! 
mule2,kitorang mang da plan mao g stadium uw. act,dpt tiket free. cikgu skul kitorang yg bg. hahax. so, pgy2 uw aku da get redy tunggu at cc na g dgn memek n kawan dy(saza) . haa. den, secara tidak langsong, pagi yg indah permai itu menjadi membabi sial dan tuli sbb kitorang GADOHH sebab aku majox xnk g .huuhu. .
tp, aty aku ni tingen sgt nak g dgn memek.. aty aku ni x stop na create moment baru nan gades aku tuu. .sayang gile taw at kau mek. .tp, .atz keprihatinan aku dan hati budi sang memek, dy pujok aku baek2 . huhu. tharu siot! kuang3~! 
JENG3! tepat jam brape ntah tp yg aku tw, petang, berkibar luas sebuah stadium d mata kami! hahax. setelah menempuh segala sesat nak g stadium uw, ble aku da nmpk dpn mate aku, ase sonox. .aku hold tgn memek. tnde aku lege sgt, dalam aty aku, sonox x terkire.  kami bjaye create moment baru lagi. .haihh. .i love u asifa. .smpai2 je at stadium uw, aku bli tee slangor! yeah! mase uw ade game sultan cup. slangor vs singapore. haa. .pas uw, memek mule menunjukkan kemanjaan yg aku suke sgt dan yg wt aty aku sng sgt tgox dy. =) . memek pulak bli topi comel nan mask. mang matching pon dy pkai. comel .suke kau lah memek! paling aku suke, tyme kitoranbg jejak kaki masok pintu stadium uw! kami jd excited gile tgox orang yg berlonggok ddok at krusi stadium,dok sorak2. tyme uw jugax la, kami hold tgn kuad2. tnde aty aku puas. .lege. .hahhh! sayang kau. .haihh. .kalo aku nak cite satu persatu, 3 hari 4 malam pon x abes lah sial. .huhu. 
sory kayh terkasar bahase. ehe. in conclusionnye, kami enjoy la tyme uw! alek mlm2 gile! sharian dgn memek. .
to my sayangs, papa sayang awk tau baby. papa x pena stop tau pk care cmne nk buad baby epy dgn papa. tyap mase pa pk, cmne nk wt baby glak,syum. baby tw tak, skaly pa wt b sad o pa hurt awk, evn tyme uw ego pa mlampau, pa sjuta kaly ase myesal tw tak. .sayang kat awk. .hope awk ase syg pa at baby. pa jz x pndai cemane nk show sayang uw at baby. .so, .baby dun wory, ble bpeluang, pa akn sdaye upaye usehekn ntox create moment baru dgn baby. .jz ntox baby epy. .egt uw sayang, .i love u mo den anythng else. .=)

Saturday, 10 September 2011

SAYE KENE BLAJA IDOP SORANG . . (memeX)

videoem . sadis  . . act , dari fom 3 satu kelas dengan atai . then , form five ktorang couple smpai la skang . . life memex tak penah sunyi dengan adenye atai , sebab . . dye je yang saye ade dalam wal ni , but now . . everythings gonna change , dye akan pegy . . sementare saye akan duduk kat school uw and hidup dengan kenangankenangan ktorang . tak lame , setahun je lagi . .  saye kene stay dekat situ . . meby , its hard for me to let him go . tapi , ni soal future dye . dan saye tahu dye pon akan pk kan yang terbaek ntok future ktorang . ibu saye pon sapot dye ntok g. . em , atai dapat dua interview , satu untok uitm , satu lagi untuk SPA . em , yang SPA uw , ktorang isi samesame . . tapi mungkin bukan skang rezeki saye . so , takpe . .saye redha je . . dye belum g ag , kawan2 sume dah bahan , saye salu menanges bile balik sekolah bile teringat ape yang kawan kawan cakap . at first , mang la sedih , tapi ibu cakap . . rezeki saye insyallah ade lepas form six . btol jugak kan , dan ibu cakap lagi , ape yang Allah aturkan adalah yang terbaik untuk hambenye . yaa .. mungkin ade hikmah , dengan ktorang yang jauh . . banyak lagi dugaan yang kene face , dan itulah yang boleh jadi pengukur LOVE ktorang kan . . tapi , saye tak tahu macam mane ary2 saye tanpe dye , pagi2 sampai sekolah , sepatotnye dye ade tggu at park moto, tapi saye akan jalan terus ke kelas , dan tak perlu melihat kepade ape ape , kemudian. . saye akan naik tangge sorang sorang tanpe ade sape sape yang akn kacau perjalanan saye , saye akan teruskan kelas dan hanye melihat tempat dudok yang kosong tanpa penghuninye , tak ade sape yang akan panggil saye untok bemanje , dan saye hanye ade kwan bername dijah yang boleh saye jadikan tempat mngadu , kalau dijah tak ade , yang mampu . .memandang ke arah luar tingkap dan berfikir sendiri . .bile balik , saye akan jalan sorang2 jugak . . kalau nak g beli barang , saye akan pergi sendiri , pilih sendiri dan buat keputusan sendiri . tak macam selalu .  selame ni , saye bergantung dengan keputusan awak , kalau awak kate jangan , saye tak buat , kalau awak kate hitam , hitam la saye pileh . .yaa,, terlalu sunyi . .tapi sayang , uw tak bermaksud awak kene sad jugak . . saye nak awak teruskan kejar cite2 awak . . sebab SAYE AKAN SALU TUNGGU DAN DOAKAN AWAK .

Sunday, 28 August 2011

puase tahun ini!




memex : ahha! puase same lagi kami . hehe . untok tahun kedua . tapi tahun ni laen dari tahun lepas . nak tauw nape ? sebab . . tahun ni saye dapat penuhi hajat atai yang tahun lepas iaitu  PAKEJ BERBUKA PUASA BERSAMA . sonok tak sayang? huhu . farewell party cikgu umilla yangbuat ktorang dapat sampaikan hajat uw . TQ CIKGU! . em ,24 ramadhan 1432H menjadi saksi untuk ary tersebut . ktorang buke at tonggak , ramairamai nan dak kelas . act , uw jamuan untuk ckgu ktowang tapi ktowang mengambil kesempatan yang ade untuk jadikan event kami . hahax . malam lpas ktowang makan and solat , ktorang pegy expo! dan ......KITORANG MINOM OREN BODO! 

Wednesday, 17 August 2011

hey , dah lulos lahh!

aiyark , lege sudah . . saye sudah lulos test kete . to atai : tengs lar sapot yang melimpah ruah ke ladang gandum uw . plek dye e , aku yang test dye yang ta skola . kalau tolong buat solat hajat at umah doakan aku lulos tapew gak , ini merayau tah memane . anyway . TENGS DARL! . Em , bowt high taste uw , SALAH SAMA SEKALI ! . eiy , kalau aku ni mang ta layan nek moto , mang tak lar na menunggang moto dgn dye uw . huh . ta besyuko tol dapat awex mcm e , AND! my beloved buddy , awak da janji kan na bagi HABUAN. heheh . i'm waiting for it  ! ngeee~

JANGAN FAILED LAGY LAHH!

atai : aiyoo! todae memex test JPJ! hahax. aku pulax ta sekulah. mls shiall .pgy2 lagy memex txt aku kp takot na amek. .tw nape? hahax. dy pena failed sudaa due mggu lepas .test moto ,dy lulos. tp sangkot tang kete pulax. adooyai.  apa bole buad, .suda naseb kaw lahh budak! hahax. todae, aku doakan memex LULOS lahh . aku x sekolah ni memex. nk bg sapot yg melimpah ruah ke ladang gandom. kalo lulos todae, ta payah kaw susa2  mrengex kat( memex ni high taste. naek moto je,panas,panas,panas. hahax! ) padan muke kow memex . aku tatw mao tules ape. .dan aku hope ,ANDA BERJAYA MEMILIKI STIKER SEPERTI YANG TERTERA.
hahax!


to memex, saye selaku pakwemu yang berwibawe akan menyerahkan stiker P yg ku beli di pasaraya marko semahal RM2.50. . hahax! (^.^)

                                     ~gudluck sayangs!~

pape la sayang ,

memex : tak tauw nak post ape .
atai : pape la sayang . .
memex : eish , dye ni . .
atai : b , nak sumthing tak ?
memex : amende , .
atai : ah , nanti la bebile..
memex : nak post ape ni!
atai : ko nak sumthing ke taknak ?
memex : ape . .
atai : sayang . . will you marry me (sambel memberi sumthing seperti yang tertera)



memex : waaaaaa . .thanks sayang . huhu . ngeee~
atai : hehe .
memex : sempene ape e ?
atai : tak gadoh selame 5 ary .huhu. bukak la ,
memex : eh???

atai : cepat la snap . masok dalam blog .
memex : e'ele ...

Sunday, 7 August 2011

buad tu salah,buad ni salah!

memek ; atai ni ha ! banyak sangat komplen ! uw sala , e sala . sume sala3!dye nak dye punye taste je buat blog e ouhh! geram sampai rase taknak buat. dah la pose! eiyyy!!

atai ; hiy! masalah3! bengang betol aku! memek ni bajet terer je buad blog. mentang2 dah ade blog! pas uw, nak pakai ayat sendiri, macam GAMPANG!  beng gile aku . rase taknak buad kunun. malam tadi berjiwang ajak aku buad, ni dah buad,banyak songeh pulak. huh!


p/s for atai : ko LANGSI!
p/s for memek : ko GAMPANG!




               excited buad blog! ngee~               blur sudaa. begadogado!

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon