BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 28 August 2011

puase tahun ini!




memex : ahha! puase same lagi kami . hehe . untok tahun kedua . tapi tahun ni laen dari tahun lepas . nak tauw nape ? sebab . . tahun ni saye dapat penuhi hajat atai yang tahun lepas iaitu  PAKEJ BERBUKA PUASA BERSAMA . sonok tak sayang? huhu . farewell party cikgu umilla yangbuat ktorang dapat sampaikan hajat uw . TQ CIKGU! . em ,24 ramadhan 1432H menjadi saksi untuk ary tersebut . ktorang buke at tonggak , ramairamai nan dak kelas . act , uw jamuan untuk ckgu ktowang tapi ktowang mengambil kesempatan yang ade untuk jadikan event kami . hahax . malam lpas ktowang makan and solat , ktorang pegy expo! dan ......KITORANG MINOM OREN BODO! 

Wednesday, 17 August 2011

hey , dah lulos lahh!

aiyark , lege sudah . . saye sudah lulos test kete . to atai : tengs lar sapot yang melimpah ruah ke ladang gandum uw . plek dye e , aku yang test dye yang ta skola . kalau tolong buat solat hajat at umah doakan aku lulos tapew gak , ini merayau tah memane . anyway . TENGS DARL! . Em , bowt high taste uw , SALAH SAMA SEKALI ! . eiy , kalau aku ni mang ta layan nek moto , mang tak lar na menunggang moto dgn dye uw . huh . ta besyuko tol dapat awex mcm e , AND! my beloved buddy , awak da janji kan na bagi HABUAN. heheh . i'm waiting for it  ! ngeee~

JANGAN FAILED LAGY LAHH!

atai : aiyoo! todae memex test JPJ! hahax. aku pulax ta sekulah. mls shiall .pgy2 lagy memex txt aku kp takot na amek. .tw nape? hahax. dy pena failed sudaa due mggu lepas .test moto ,dy lulos. tp sangkot tang kete pulax. adooyai.  apa bole buad, .suda naseb kaw lahh budak! hahax. todae, aku doakan memex LULOS lahh . aku x sekolah ni memex. nk bg sapot yg melimpah ruah ke ladang gandom. kalo lulos todae, ta payah kaw susa2  mrengex kat( memex ni high taste. naek moto je,panas,panas,panas. hahax! ) padan muke kow memex . aku tatw mao tules ape. .dan aku hope ,ANDA BERJAYA MEMILIKI STIKER SEPERTI YANG TERTERA.
hahax!


to memex, saye selaku pakwemu yang berwibawe akan menyerahkan stiker P yg ku beli di pasaraya marko semahal RM2.50. . hahax! (^.^)

                                     ~gudluck sayangs!~

pape la sayang ,

memex : tak tauw nak post ape .
atai : pape la sayang . .
memex : eish , dye ni . .
atai : b , nak sumthing tak ?
memex : amende , .
atai : ah , nanti la bebile..
memex : nak post ape ni!
atai : ko nak sumthing ke taknak ?
memex : ape . .
atai : sayang . . will you marry me (sambel memberi sumthing seperti yang tertera)



memex : waaaaaa . .thanks sayang . huhu . ngeee~
atai : hehe .
memex : sempene ape e ?
atai : tak gadoh selame 5 ary .huhu. bukak la ,
memex : eh???

atai : cepat la snap . masok dalam blog .
memex : e'ele ...

Sunday, 7 August 2011

buad tu salah,buad ni salah!

memek ; atai ni ha ! banyak sangat komplen ! uw sala , e sala . sume sala3!dye nak dye punye taste je buat blog e ouhh! geram sampai rase taknak buat. dah la pose! eiyyy!!

atai ; hiy! masalah3! bengang betol aku! memek ni bajet terer je buad blog. mentang2 dah ade blog! pas uw, nak pakai ayat sendiri, macam GAMPANG!  beng gile aku . rase taknak buad kunun. malam tadi berjiwang ajak aku buad, ni dah buad,banyak songeh pulak. huh!


p/s for atai : ko LANGSI!
p/s for memek : ko GAMPANG!




               excited buad blog! ngee~               blur sudaa. begadogado!

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon