BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 10 September 2011

SAYE KENE BLAJA IDOP SORANG . . (memeX)

videoem . sadis  . . act , dari fom 3 satu kelas dengan atai . then , form five ktorang couple smpai la skang . . life memex tak penah sunyi dengan adenye atai , sebab . . dye je yang saye ade dalam wal ni , but now . . everythings gonna change , dye akan pegy . . sementare saye akan duduk kat school uw and hidup dengan kenangankenangan ktorang . tak lame , setahun je lagi . .  saye kene stay dekat situ . . meby , its hard for me to let him go . tapi , ni soal future dye . dan saye tahu dye pon akan pk kan yang terbaek ntok future ktorang . ibu saye pon sapot dye ntok g. . em , atai dapat dua interview , satu untok uitm , satu lagi untuk SPA . em , yang SPA uw , ktorang isi samesame . . tapi mungkin bukan skang rezeki saye . so , takpe . .saye redha je . . dye belum g ag , kawan2 sume dah bahan , saye salu menanges bile balik sekolah bile teringat ape yang kawan kawan cakap . at first , mang la sedih , tapi ibu cakap . . rezeki saye insyallah ade lepas form six . btol jugak kan , dan ibu cakap lagi , ape yang Allah aturkan adalah yang terbaik untuk hambenye . yaa .. mungkin ade hikmah , dengan ktorang yang jauh . . banyak lagi dugaan yang kene face , dan itulah yang boleh jadi pengukur LOVE ktorang kan . . tapi , saye tak tahu macam mane ary2 saye tanpe dye , pagi2 sampai sekolah , sepatotnye dye ade tggu at park moto, tapi saye akan jalan terus ke kelas , dan tak perlu melihat kepade ape ape , kemudian. . saye akan naik tangge sorang sorang tanpe ade sape sape yang akn kacau perjalanan saye , saye akan teruskan kelas dan hanye melihat tempat dudok yang kosong tanpa penghuninye , tak ade sape yang akan panggil saye untok bemanje , dan saye hanye ade kwan bername dijah yang boleh saye jadikan tempat mngadu , kalau dijah tak ade , yang mampu . .memandang ke arah luar tingkap dan berfikir sendiri . .bile balik , saye akan jalan sorang2 jugak . . kalau nak g beli barang , saye akan pergi sendiri , pilih sendiri dan buat keputusan sendiri . tak macam selalu .  selame ni , saye bergantung dengan keputusan awak , kalau awak kate jangan , saye tak buat , kalau awak kate hitam , hitam la saye pileh . .yaa,, terlalu sunyi . .tapi sayang , uw tak bermaksud awak kene sad jugak . . saye nak awak teruskan kejar cite2 awak . . sebab SAYE AKAN SALU TUNGGU DAN DOAKAN AWAK .

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon