BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 30 November 2011

back to december

   
ade kaw la dalam blog kami :) 

yea3! back to december sudah kan sayangs ! we ae waiting for february 2012 which is our <3 dah pon duwe tahun! JYEAH! hahax . BUT! for diz while atai dan memek berjauhan atas dasar mase depan kami :) tapi takpe kan sayang , sebab. . . kejap je lagi kite dah sesame balek dekat shah alam dan kite akn olwez dekadd :) haa . actually , kami dah lame tak update blog ni . lame sangat la . mungkin ats dasar malas .huhu . tapi , one day mase saye tga online fb , ade la seurang budak ni tetibe im kan , dye suo kami update blog . wahhh . ade request , tak sangke! awww! <3 . hahax . ha , tu la budaknye ! hahax! terime kaseh atas sokongan anda ye sayang :) hahax. so , my dear atai rajen2 lah update blog ni. jgn la buat blog ni senyap je . huhu . nurul shahida , kami dah mule update atas permintaan awak:) 

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon