BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 November 2011

FOOTBALL MATCH! =)


by atai ;
hoho! lame gile x update blog nih shiall ! trase sangat rndu maoo update! huhu. aku dah suroh memek tolong update kan tp dy malashh! apo mu! nseb baek dpt pkwe rajen mcm aku. huhu. .pes of ol, aku nak say CONGRATS la at memek sbb wt post befo ni. aku suke gile vid gile2 kitorang uw . mish dat momet. .umm .
meh sini pakcik nak cite siket, .
01/10/11! HARI KERAMAT BAGI SEPASANG COUPLE YG X PERNAH MENJEJAK KAKI KE STADIUM! haha! 
mule2,kitorang mang da plan mao g stadium uw. act,dpt tiket free. cikgu skul kitorang yg bg. hahax. so, pgy2 uw aku da get redy tunggu at cc na g dgn memek n kawan dy(saza) . haa. den, secara tidak langsong, pagi yg indah permai itu menjadi membabi sial dan tuli sbb kitorang GADOHH sebab aku majox xnk g .huuhu. .
tp, aty aku ni tingen sgt nak g dgn memek.. aty aku ni x stop na create moment baru nan gades aku tuu. .sayang gile taw at kau mek. .tp, .atz keprihatinan aku dan hati budi sang memek, dy pujok aku baek2 . huhu. tharu siot! kuang3~! 
JENG3! tepat jam brape ntah tp yg aku tw, petang, berkibar luas sebuah stadium d mata kami! hahax. setelah menempuh segala sesat nak g stadium uw, ble aku da nmpk dpn mate aku, ase sonox. .aku hold tgn memek. tnde aku lege sgt, dalam aty aku, sonox x terkire.  kami bjaye create moment baru lagi. .haihh. .i love u asifa. .smpai2 je at stadium uw, aku bli tee slangor! yeah! mase uw ade game sultan cup. slangor vs singapore. haa. .pas uw, memek mule menunjukkan kemanjaan yg aku suke sgt dan yg wt aty aku sng sgt tgox dy. =) . memek pulak bli topi comel nan mask. mang matching pon dy pkai. comel .suke kau lah memek! paling aku suke, tyme kitoranbg jejak kaki masok pintu stadium uw! kami jd excited gile tgox orang yg berlonggok ddok at krusi stadium,dok sorak2. tyme uw jugax la, kami hold tgn kuad2. tnde aty aku puas. .lege. .hahhh! sayang kau. .haihh. .kalo aku nak cite satu persatu, 3 hari 4 malam pon x abes lah sial. .huhu. 
sory kayh terkasar bahase. ehe. in conclusionnye, kami enjoy la tyme uw! alek mlm2 gile! sharian dgn memek. .
to my sayangs, papa sayang awk tau baby. papa x pena stop tau pk care cmne nk buad baby epy dgn papa. tyap mase pa pk, cmne nk wt baby glak,syum. baby tw tak, skaly pa wt b sad o pa hurt awk, evn tyme uw ego pa mlampau, pa sjuta kaly ase myesal tw tak. .sayang kat awk. .hope awk ase syg pa at baby. pa jz x pndai cemane nk show sayang uw at baby. .so, .baby dun wory, ble bpeluang, pa akn sdaye upaye usehekn ntox create moment baru dgn baby. .jz ntox baby epy. .egt uw sayang, .i love u mo den anythng else. .=)

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon