BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 December 2011

tamnbunTYME!

Okay fine , atai was busy ryte now . so , memek saje yang akan update blog ni . ye sayang ye ? huhu . em3  . oke , what is the new story huh ?  OMG ! kami lupe nak story mory bowt moment kami yang ni , pade hal moment ni yang agak besa untok kitorg for diz year la sayangs . we went to tambun on 31st October 2011 . which is , berulangnye kembali moment kitorg fom4 . nak tahu ape ? an actually , mase fom 4 , kitorg ade g sekali , rombongan membe2 aku buat . haa . BUT ! on dat time , atai adelah milik orang laen , memek ? emm . i think i’m single on dat time c(= i think lar. . huhu . even atai miliek orang laen mase tu , sempat jugak kitorang rakam amek picce berduwe mase tu. hahax ! 
MASE KAT TAMBUN TYME FOM 4




KAMI BELUM COUPLE :)
Sory kepade EX-ATAI .  haha . aku pedulik ape . huhu .  ANYWAY atai dah pun jadi milik memek sekarang haha .  yeah ! kami ulang balek moment tu ,kan sayang ? dan saye la gal yang paleng hepy saat tu tau . . kami pegy pagi2 , dgn saza , amin , mimi , dan azha . haa . sonok ke ? OPCOZ SONOK! Huhu . ade la beberape yang part buat saye rase tak sonok , but , forget bowt dat . yang penting niat kami untuk ulang moment kami mase pom 4 , dah pon tertunai . hemp . sonok . pegy kali ni , atai saye punye dan saye ? MESTILA ATAI PUNYE ! dulu , mase kami pegy pom 4 , saye tak dapat nak main air sume dgn atai , tapi kali ni , bukan setakat main air . huhu . sume kami buat same2 . seronok sgt tau . balek tu , kami pakai bju itam merah same2  . ehm . we gonna miz dat moment kan papa . .
perjalanan kami disane setelah COUPLE (!)






0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon