BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 1 December 2011

WEDDING tipu-2! :)




ahha! JENG3! hehe . kami dah kawen ? oh , tidak  tidak same sekali . mase ni ade jamuan raye PPU SMK SUNGAI BESAR . mase tu kitorang still student kat situ la ken , studen fom 6 . memang sangat TIDAK MENYERONOKKAN tetapi 



 ape yang buatkan jadi bez bagi atai dan memek ialah kami dipanggil PENGANTIN! awwwww <3 SWEET bukan ? hahax . kami pakai baju sedondon mase tu . act , baju ni takde la buat sesame . tah macam mane nam same pulak bile dipakai . ape yang menyerikan lagi hari tersebut apabila tercetus la satu penggambaran antara saye dan dea . <3 thanks to our photographer dhiya najiha dan hadijah:) jasa anda amat kami hargai . Penggambaran dilakukan di duwe pantai yang berbeze satu kat pantai sg burung pancang bedene stu lagi pantai bno .kami berharap supaye satu hari nanti kami dapat jadikan kenyataan impian kami . :)

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon