BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 23 January 2012

thank you sayangs !

tong3 ceng ! tong3 ceng ! tong ceng ! tong ceng ! (uw bunyik cm raye cine aw aw , hahax) HOYEAHH-2! nak tahu ? memek got a present for this CNY ! toce-2 la sayangsmucukmasemmasin aku nihh . dye bg gelang . . haa . tatw la bile dye buat bende ni . .  tapi mengikot firasat aku yang tak seberape betol ni . .  asenye dye buat at stadium mlm td . . tp . .  dye kua dgn mak dye , takkan kot nak buat . entah lahh ~ anyway sayang , I'M LOVIN' IT .hehe . suke sangat tauw . tengs AGAIN dear . ouch ! tu je motif aku update blog ni ? ehe ~ bukan nak SHOW OFF . saje je nak masok kan cite ni . huhu . ta sala kan ? ade jugak bby update kan pa ? hehe

lalink ! tq soo much dear ! bby suke sangat la gelang ni 
soooo sweeettttt ! huhu :) tengs ea papa . 
i do love IT and YOU la tonyok ! 

Sunday, 15 January 2012

watching OMBAK RINDU!


HAHA! agak gely haty bile aku tekenangkan moment kitorang tengox ombak rindu kat kuale! ni cite lame punye, tp saje je na share2. huhu. act, at pes aku xtauw pon ape uw cite ombak rindu. membe2 aku dok keco satu kampong cite sal ombak rindu yg ape jadah haram aku xtw apebendenye uw. hahax. out of the blue , si makwe aku ni hang out dgn kwn die tgox cite uw. adoooh! sejak bile minah brutel ni jd minah jiwang ek? hahax. jgn mara ha mek. guraw saje. .huhu, .pas peristiwe uw pulak, memek ajak la aku g tgox cite uw same2 pdhal die dah tgox. adoh! die kp, nk tgox aku leleh tgox cite uw. ape ke jadah mamat cm aku ni nk leleh2 tgox cite jiwang. .huhu. oke! nk d pendekkan cite, sbenanye, moment yg jatoh pade 11/12/2011 uw jd moment yg buad aku epy taowk. byk ow bende bez jd tyme uw. before kitorang g melalaikan diri tgox ombak rndu uw , kitorang g tesco. dan2 pulak tyme nk msok uw, ade lah minachi keje tesco uw pgel kitorang suro buad tesco kad, .aku dan memek saling berpandangan. hahax! even x pena pon nk beshopping kat tesco uw, kitorang saje je la buad kad uw yg diberi name 'couple tesco kad'! ha! korang ade?huhu. gely aty sial. hahax. byk ag aw bnde bez jd tyme uw. .suke sgt la. .memek selalu buad aku happy. memek selalu buad aku rase d sayangi. sayang kau mek! huh. menjiwang lak aku. pengaroh ombak rindu la ni. hahax. part plg aku suke tyme uw kn, tyme ktorang melahap! peh! kitorang makan x cukop2 tyme uw ko taowk! dah santap kat foodcourt, santap lak kek2 kueh2 kat lm kerete. hahax. adodoi. tp kn, aku suke tengox si memek makan dpn aku. tw npe?sebab bile die makan dpn aku, ngn kesedapan dan kelazatan ag, die msty senyum. ag2 kalo aku pndg die. dan bile die senyum, tu lahh bahagie aku. .ko tw x mek?bile aku pk2, couple mane yg x pena tgox ombak rndu same2 ek?huhu. cite uw agk bezz lahh . tp ntah lahh. .salunye memek bwk aku tgox cite seram dan pastinye aku melatah kuad2 at wayang uw smpai sume org tgox. salunye jugax die bwk aku tgox cite klaka dan pastynye aku teglak bagai tenok nk beranak kat wayang uw. huhu. tp kaly ni laen. yg aku pasan tyme uw, everytyme ade part2 bez, memek hold tgn aku, pndg aku, syum2. uuuw! hahax! 
OMBAK RINDU TERBAEK!

tempat dudok paling atas! tp ade tige sit! kacau line! sbelah memek , aku. dan sebelah aku, budak mane ntah telepas kandang. potong stim la aku nk manje2. huhu!



p/s : to asifa  -No matter the ending is perfect or not, you cannot disappear from my world.
without you,how can i smile?how can i laugh?how can i live?how can i sleep?how can i wake up from sleep?how can i dream in night?kau sangat special dalam hidop aku mek.
tuhan tolong lembutkan hati dia,
untuk menerimaku, lalalalalalalalalalalala. .

Saturday, 14 January 2012

crazy couple`s story begins yow!

ha! sini pakcik nak share2 cerite. okeyh. kisah gila bermula apabila kedua pasangan syifaehar belajar di same tmpt tp bukan same tmpt blajar. huhu . mahasiswa dan mahasiswa tersebut mule maen gile ! hahax. perjalanan diteroskan dgn saling melayan rndu maseng2. hahax. macam biasa la der, kitorang pantang dekat tw. asl dekat je, nk jmpe. nak buad mcm mane, rndu dah meleleh. huhu. so, kitorang salu akn set tyme bile mao date aw. tgox gax jadual kelas kitorang. maklomlah, tmpt blaja laen2 , becabang saje jadual taowk! naek gile jugax aku kadang2 nak asek tahan rndu ni . ko tw x mek? huhu. aku salu bz kat sini (UiTM) . tp sayang, bz mane pon saye, saye x pena lupe kat awk, xpena stop think bowt u dear. cz datz da unly ways fo me to treat my rindu at awak. act dekat sgt uitm dgn poli tp ntah lah. slagi die x ade dpn mate aku, slagy uw aty aku xkn puas ,slagy uw aty aku mule histeria pk nak dekat dgn die,  sbb aku suke tgox die syum, gelak , .sumpah sayang kau memektonyok! oke , crite slow2 haa. .aku ade beli jam baru aw. purple colour! hahax! makwe aku sebenarnye baru dibelikan jam oleh atai aw . tp jam bese je . huhhu. lantas, daku berjanji padanya akan memberikan beliau jam sebijik cm aku. mlm uw aku klua dgn membe aku, beli adiah ntox die. aku agk blur nak bg ape sbenanye. tp aku da janjy nak bagi die jam uw. so, aku belikan jam uw yg berharga agk mahal, .kott. .huhu. .aku sertekan ngn bunge ade tedy. da lame x bg memek bunge. tringat pulak tyme pes2 aku nak mintak couple. aku lamar die bhai! hahax. tyme uw aku bg bunge sebijik. alamak. lari tajok sudahh. .awan tlebeh la pulok. .oke, .smbong cite , aku belikan die bunge ade tedy, jam mcm aku tp kale pink , dan a pair of sock! hahax. saje bg die stoken. huhu. keesokan harinye pulak, JENG3! mule lah kitorang buad shah alam mcm rumah kami. haha. aku ambek die kat giant dekat dgn stadium. ahh! pnjg btol cite. dipendekkan , kitorang naek moto same2! wuuu! da lame sial x naek moto same2. asek layan krete je, moto aku khas aku beli untok bwk memek uw x terpakai. huhu. kitorang date at plaza alam sentrel. xbuad ape pon sbb memek kne msok awl. tyme tu, ekot aty aku ni nak je jeret kuad2 aku rinduu gile kat die! aku xlepas tgn dy wey. aku hold tgn die smpai bengkak. haha. sape sangke love yg jarak dekat cmni pon aku boleh lagi rindu macam tenok mencanaknye tw x. itulah kitorang. meby takder kitorang yg lgsong x d sangkekan kami akn jd dekat cmni. tyme at PAS uw kitorang snap2 cket smbel melahap yee mee dan mee! huhu.

 jam baru! PURPLE+PINK! same cm wedding theme kitorang yg akan                          berlangsong 8tahon lagi. huhu. 



naa! pic yg sempat diambil! huhu. We really enjoy our momentstogether at the time!! dan pade mase ni saye tak stop berharap agar dapat lagi spend tyme dengan awak lagi. sebab saat dengan awak adalah saat terindah buad saye asifa =). .love u so much and always do!

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon