BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 14 January 2012

crazy couple`s story begins yow!

ha! sini pakcik nak share2 cerite. okeyh. kisah gila bermula apabila kedua pasangan syifaehar belajar di same tmpt tp bukan same tmpt blajar. huhu . mahasiswa dan mahasiswa tersebut mule maen gile ! hahax. perjalanan diteroskan dgn saling melayan rndu maseng2. hahax. macam biasa la der, kitorang pantang dekat tw. asl dekat je, nk jmpe. nak buad mcm mane, rndu dah meleleh. huhu. so, kitorang salu akn set tyme bile mao date aw. tgox gax jadual kelas kitorang. maklomlah, tmpt blaja laen2 , becabang saje jadual taowk! naek gile jugax aku kadang2 nak asek tahan rndu ni . ko tw x mek? huhu. aku salu bz kat sini (UiTM) . tp sayang, bz mane pon saye, saye x pena lupe kat awk, xpena stop think bowt u dear. cz datz da unly ways fo me to treat my rindu at awak. act dekat sgt uitm dgn poli tp ntah lah. slagi die x ade dpn mate aku, slagy uw aty aku xkn puas ,slagy uw aty aku mule histeria pk nak dekat dgn die,  sbb aku suke tgox die syum, gelak , .sumpah sayang kau memektonyok! oke , crite slow2 haa. .aku ade beli jam baru aw. purple colour! hahax! makwe aku sebenarnye baru dibelikan jam oleh atai aw . tp jam bese je . huhhu. lantas, daku berjanji padanya akan memberikan beliau jam sebijik cm aku. mlm uw aku klua dgn membe aku, beli adiah ntox die. aku agk blur nak bg ape sbenanye. tp aku da janjy nak bagi die jam uw. so, aku belikan jam uw yg berharga agk mahal, .kott. .huhu. .aku sertekan ngn bunge ade tedy. da lame x bg memek bunge. tringat pulak tyme pes2 aku nak mintak couple. aku lamar die bhai! hahax. tyme uw aku bg bunge sebijik. alamak. lari tajok sudahh. .awan tlebeh la pulok. .oke, .smbong cite , aku belikan die bunge ade tedy, jam mcm aku tp kale pink , dan a pair of sock! hahax. saje bg die stoken. huhu. keesokan harinye pulak, JENG3! mule lah kitorang buad shah alam mcm rumah kami. haha. aku ambek die kat giant dekat dgn stadium. ahh! pnjg btol cite. dipendekkan , kitorang naek moto same2! wuuu! da lame sial x naek moto same2. asek layan krete je, moto aku khas aku beli untok bwk memek uw x terpakai. huhu. kitorang date at plaza alam sentrel. xbuad ape pon sbb memek kne msok awl. tyme tu, ekot aty aku ni nak je jeret kuad2 aku rinduu gile kat die! aku xlepas tgn dy wey. aku hold tgn die smpai bengkak. haha. sape sangke love yg jarak dekat cmni pon aku boleh lagi rindu macam tenok mencanaknye tw x. itulah kitorang. meby takder kitorang yg lgsong x d sangkekan kami akn jd dekat cmni. tyme at PAS uw kitorang snap2 cket smbel melahap yee mee dan mee! huhu.

 jam baru! PURPLE+PINK! same cm wedding theme kitorang yg akan                          berlangsong 8tahon lagi. huhu. 



naa! pic yg sempat diambil! huhu. We really enjoy our momentstogether at the time!! dan pade mase ni saye tak stop berharap agar dapat lagi spend tyme dengan awak lagi. sebab saat dengan awak adalah saat terindah buad saye asifa =). .love u so much and always do!

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon