BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 15 January 2012

watching OMBAK RINDU!


HAHA! agak gely haty bile aku tekenangkan moment kitorang tengox ombak rindu kat kuale! ni cite lame punye, tp saje je na share2. huhu. act, at pes aku xtauw pon ape uw cite ombak rindu. membe2 aku dok keco satu kampong cite sal ombak rindu yg ape jadah haram aku xtw apebendenye uw. hahax. out of the blue , si makwe aku ni hang out dgn kwn die tgox cite uw. adoooh! sejak bile minah brutel ni jd minah jiwang ek? hahax. jgn mara ha mek. guraw saje. .huhu, .pas peristiwe uw pulak, memek ajak la aku g tgox cite uw same2 pdhal die dah tgox. adoh! die kp, nk tgox aku leleh tgox cite uw. ape ke jadah mamat cm aku ni nk leleh2 tgox cite jiwang. .huhu. oke! nk d pendekkan cite, sbenanye, moment yg jatoh pade 11/12/2011 uw jd moment yg buad aku epy taowk. byk ow bende bez jd tyme uw. before kitorang g melalaikan diri tgox ombak rndu uw , kitorang g tesco. dan2 pulak tyme nk msok uw, ade lah minachi keje tesco uw pgel kitorang suro buad tesco kad, .aku dan memek saling berpandangan. hahax! even x pena pon nk beshopping kat tesco uw, kitorang saje je la buad kad uw yg diberi name 'couple tesco kad'! ha! korang ade?huhu. gely aty sial. hahax. byk ag aw bnde bez jd tyme uw. .suke sgt la. .memek selalu buad aku happy. memek selalu buad aku rase d sayangi. sayang kau mek! huh. menjiwang lak aku. pengaroh ombak rindu la ni. hahax. part plg aku suke tyme uw kn, tyme ktorang melahap! peh! kitorang makan x cukop2 tyme uw ko taowk! dah santap kat foodcourt, santap lak kek2 kueh2 kat lm kerete. hahax. adodoi. tp kn, aku suke tengox si memek makan dpn aku. tw npe?sebab bile die makan dpn aku, ngn kesedapan dan kelazatan ag, die msty senyum. ag2 kalo aku pndg die. dan bile die senyum, tu lahh bahagie aku. .ko tw x mek?bile aku pk2, couple mane yg x pena tgox ombak rndu same2 ek?huhu. cite uw agk bezz lahh . tp ntah lahh. .salunye memek bwk aku tgox cite seram dan pastinye aku melatah kuad2 at wayang uw smpai sume org tgox. salunye jugax die bwk aku tgox cite klaka dan pastynye aku teglak bagai tenok nk beranak kat wayang uw. huhu. tp kaly ni laen. yg aku pasan tyme uw, everytyme ade part2 bez, memek hold tgn aku, pndg aku, syum2. uuuw! hahax! 
OMBAK RINDU TERBAEK!

tempat dudok paling atas! tp ade tige sit! kacau line! sbelah memek , aku. dan sebelah aku, budak mane ntah telepas kandang. potong stim la aku nk manje2. huhu!



p/s : to asifa  -No matter the ending is perfect or not, you cannot disappear from my world.
without you,how can i smile?how can i laugh?how can i live?how can i sleep?how can i wake up from sleep?how can i dream in night?kau sangat special dalam hidop aku mek.
tuhan tolong lembutkan hati dia,
untuk menerimaku, lalalalalalalalalalalala. .

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon