BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 June 2012

BIARLAH :')

haiii . lame dah tak update blog ney .
bersawang , berhabuk . tak tahu lah ape ber lagi yang ade .

hmm . NAK TAHU ?

ktorang gadoh . lately ni selalu sangat gadoh .
SELALU YANG AMAT SANGAT
give up ? hampir . . 
tapi , dia takkan penah lepaskan aku 
walaupun dah banyakk kali aku minta dilepaskan .
dia ckp , kalau gadoh mcm skg ni , mang HURT .
tapi dia taknak lagi HURT , bila dia kene HILANG aku .
dia selalu mintak aku jangan TINGGLAKAN dia .
yea... aku tak penah ade aty nak TINGGALKAN dia . 
tapi lelah dgn keadaan yang hari-2 mcm ni . 
aku tahu aku tak SEMPURNA untok dia .
aku banyak KEKURANGAN dari gal-2 laen . 
yang selalu MELENGKAPKAN kekurangan aku , adalah DYE . 
hmmm :') aku ni memang seorang yang DEGIL , KERAS KEPALE , 
EGO , TAK SUKA DGA ORG MEMBEBEL . 
tatw lahh nape . . meby sebab aku memang MANJE dgn family aku .
aku tauw dia penad dgn SEMUA ni , tapi dia nak gak BERTAHAN .
aku tauw dia sayang sangat dengan love ni ,
tapi aku TAK KUAT .
aku selalu sdeh kalau gadoh .
bile gadoh , aku TAK PERNAH mengalah .
even aku rindu macam mane sekalipon . itu adalah AKU .
hmm . aku egt aryni  SERONOK.

tapi TAK . bile aku bangun pagi , aku tgok FB .

hmm , dia cakap aku tak terima dia SEADENYE . 
dah DUA TAHUN lebih , patutnye soal TERIMA OR TAK
dah lame DIPERSOALKAN dari dulu . bukan SEKARANG .
tak tahu lahh , bila gadoh . KESALAHAN aku dapat disenaraikan .
hahax XD . aku takkan cakap pape , aku bia je . 
heyyyy , ACT , aku mang salu couple dua tahun je . pato PUTUS
hahax ! ntah , mcm-2 alasan . tgok la dgn dia kali ni mcm mane .
SEMUA SALAH AKU :(
kalau dia boleh bertahan dgn aku sampai tahun ketiga ,
mang la aku nak kawen dgn dia je .
SEKARANG NI , aku tak mcg dgn dia .
mcm biase , BIARLAHH . 
aku mang macam ni , macam ni dan mang macam ni . 

ANDAI KATE ,

awak terbaca entry ni .
saye nak gtauw yang saye 

RINDUKAN AWAK SANGAT-SANGAT . 

tapi . . let it be :)

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon