BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 26 June 2012

MINAT BARU , DIKONGSI BERSAMA ;)

hey3 ! rajen pulak aku mengupdate blog skang .
huhu . bukan ape , bila gadoh aku ase agy bez kot update blog ni .
dari taip mcg panjang-2 gado-2 . haiiiihhhhh
FORGET ABOUT IT
HAHAHHAAHAH
new story huh ? yup ! nak cerite pasal . . .  
CAMERA 
act, kami tak sengaje pon nak beli kamera sesame
haaa . memule , aku cakap at dye nak beli tab nanti.
sebab aku ade jumpe page yang jual tab murah-2.
it doesnt matter la made in mane , 
janji dapat ape yang aku nak . huhu ,
harge mampu milik ! 
tetibe
DYE PON CAKAP NAK GAK :/
sebok je kauuu sayangss . 
den , aku batalkan niat aku nak beli tab sebab
dye dah nak beli tab .
cadangnye bia aku beli kemera la kan 
SO , BOLEH TUKA-2 .
lepas tu nak jdikan cerita ,
aku cerita la kat dia yang aku ade jumpe satu page 
pasal kmera neyhhh , dye bukak sekalii ......
PAPA PON NAK KAMERA GAK A !
adehhhhh , geram pulak aty ni . 
mase tu aku tak dapat duet agy , 
dye je yang baru dapat duet . 
TAPI , DYE NAK KONGSI KESERONOKAN BERSAME .
DYE GUNE DUET DYE DULU :D


inilah kmeranye .

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon