BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 12 July 2012

STUDYING :)


Wuuuuuuuu ~ nak start blaja dah . tapi next week laaaa .
 tapi skg aku tgah menghadapi masalah nak dafta online aku pye kusus untuk sem dua .
 tatw nak g link mane  . 
aryto lecturer dah suroh buat dgn dye , pato ktorg sume blagak nak buat sendiri 
. hahah . 
den tak jadi hape ponnn nye adoiii .  
fail cumel saye :)

Ahahaha , snanye nak tunjok borang dlm fail tuh .
ade senarai  subject yang  saye kene amek untok sem ni .
TADAAAAAAAAAAAA!

1.ISLAMIC EDUCATION
2.CO-CURICULUM 2
3.ENGINEERING MATHEMATIC 2
3.ELECTRICAL CCIRCUIT
4.SEMICONDUCTOR DEVICE
5.FUNDAMENTAL PROGRAMMING
6.DIGITAL ELECTRONIC
7.COMPUTER AIDED DESIGN
8.OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH . 


ahhhaaaa ! ny ar subjek-2 nye . gempak kan name dye ?
hahhaah . aku mcm suke a dga name-2 subject uw .
sebab aku mcm minat siket bende-2 cm machine .
tak saba nak belajar . sebokkan diri dgn study .
kalau tak aku always tggu je atai kelas smpai aku sdeh .
thats why nak study cepat-2 . den , aku akan busy dgn kelas
macam tu jugak dgn dye . heyyyy !
but my study will no t be the reason if i have to spend less time with my hubby !

Monday, 9 July 2012

WHAT SHOULD I DO DEAR :(

hye , happy new sem .
belaja elok-elok . happy kan diri . 
take care , jgn stress :) 
aku bla dulu taw . Kbye asifa .
*aku tau kau stalk aku even kau unfriend aku ,
ape yg aku bt tu semate mate nak tunjuk
yg aku amek tau , yg aku pk pasal kau ,
dan pk what is going on to both of us .
okay lah , aku nak balek rawang .
bye , tc .
Hye , new entry todae . baru balek dari daftar kat poli . pnad siket la . uruskan borang-2 daftar semua . tapi kali ni , aku nak cite pasal mcg yang aku dapat . ny cousin aku yang bg . aku ase dye ade bace blog yg aku update sebelom ni . memang untok dye . hmmm . aku nk gtauw , klu dye ase tak suke aku stlk fb dye . aku nak gtw kat cni yang aku tak stalk pon fb dye selame ni . juz one day ade sembang pasal ape tah dgn membe aku sorg membuatkan aku nk tgok ape dye tules . tu la sekali pon aku tgok . if ko tak suke , aku senta sorry . hmm . aku mls pk pasal semua ni . takkan bawak penghujung ape-2 pon kan . so , let it be . 
to be honest , aku taleyh nak berkawan dgn dye sebab bf dye sendiri . atai cakap , aku taleyh buat mcm tu . tak suke pakwe dye , jgn hukom dye . aku tauw . tapi ntah . . dokan yang terbaik je untok dye . ko hidup la dgn hidup ko , mcm tu jugak dgn aku . tuu je la yang paleng terbaik . aku tak penah anggap kau musoh pon . bia la kite bawak haluan masing-2 , kalau jumpe pon bukan selalu . den , bia lahhhh . .. 
its enough til now . .i dont have anything to say .

Sunday, 8 July 2012

CUKOP BHAGEA DGN DYE SORG JEA :)

SHAH ALAM , PEACEEE YOWWW ! 
ahaha . aku dah kat shah alam dah skang . bagi menyambung pengajian sem kedua aku dalam bidang kejuruteraan elektronik perubatan . jyeahhhh ! sonok sangat sebab dekat dgn atai . tapi , sedih pulak bile pk ibu sunyi at umah dye . agy-2 bile dye text sebab sunyi at umah takde org . tp tapew . t selase aku dh nak alek sane alek teman ibu :) . hey3 ! hari ni memang seharian aku dgn atai . aku lupa segale pasal sepupu yang kononnya dah doploh tahun dgn aku . huhuhu ~ . hmmm . malas la nk ingat , dye pon belagak kuat je at status-2 dye . kate diam-2 , pato dye kecoh-2 . tah pape a . kalau kau ase kau bhagea sgt dgn balak kau , go on laa . aku tak kacau siket dah hidup kau . tayah la nak macam tu sgt . update status mcm tu . aku respect ko org yang penah jadi kawan baik aku maybe lbeh dari kawan baik , tapi kau tayah sgt tunjuk kau tu bhagea ye ,,, OKAY CUNN :) . ehhh , pebende a . blaja a dari yang matang sgt tu . haihhhh . ko tauw tak aku sayangkan kau lbeh dari kawan , maybe adek beradek . aku tauw kau senang , aku tauw kau mewah . persahabatan kite tu nothing je bg kau , kan ? yelah kau semua oke cun . lain kali kalau  nak diam , diam jea . tayah nak update-2 status macam tu . but todae , kau hilang dri ingatan aku balek :) thanx to my hubby . i do love you . you light up my world . KU DGN HIDUPKU . ea ? okeeeee .
to NUR SYAMIMIEE SYUHADA , 
let me know if theres something goes wrong between us , aku try ikot rentak ko yang tanak berhubung bercakap dgn aku . aku ikot . takpe lah kalau itu kehendak ko ,,, aku taleyh wat pape . . tapi jgn buat aku mcm org takde perasaan yeaaa . 

Thursday, 5 July 2012

JEALOUS ? SHOULD I ?


Termenung ku sendiri....lalalala~ haha .





CEMBURU 

tajok hari ni ialah cemburu .
haha . paham tak maksud pix kat atas tu ?
maksud dye , kite perlu berbincang bila timbul perasaan cemburu tu .
hal ini demikian kerana , huhu .
kadang-kadang cemburu yang tak sihat ,
boleh memberi kesan terhadap sesebuah perhubungan . 
jyeahhhhh !
yea . .  mang tu la yang aku buat bile jealous .
bile dye tanye nape ,
on the spot aku akan jawab 
CEMBURU
ceritenye , dye kene g kem untok sem ni . 
huwaaaaaaaaa :'( 
mang a nampak macam papentah kan .
g kem pon nak jeles.
sukeaty la bf aku pon . wekkkkk ! 
hmm , takot dye kat sane terjatoh aty kat gal laen . 
TAPI ! 
aku percayekan dye , i trust you bebeh ! 
huhu . yela , we have no choice kan 
dye kene pegi gak sebab bende tu ade markah .
em,sebagai wife aku kene paham kan .
dye pon yaken kan aku .
I KNOW HIM WELL ACTUALLY :)
tapi , tatw gal yang laen .
tapew la , ni zaman remaje dye untok dye have fun ,
kalau dye sayang aku , dye takkan g at gal laen . 
am i ryte ? 
doakan je yang terbaik untok dye . 
that is the best thing .
and ! dapat agy bad news yang 
fon dye akan dirampas time kem tu .
tu yang buat aku temenung cm gamba at atas tu . haha
haihhh , tapewlah sayang . .
walaupon tak pernah tak contact sehari .
LOVE NEEDS SACRIFICE <3
haa . so dear .  . i put my trust on u . 
take a godd care of yourself and your heart yeaaa

love , asifa  .

Sunday, 1 July 2012

HEY YOU ! I'M HURT ! :')

VIVA LA ESPANA

HARHARHAR !
tade kene mgene kan tajok dgn viva la espana tu . 
huuu~
nak gtauw jea , asenye sume dah tauw spain menang .
ahahaa , aku memey bukan peminat bola .
tapi yang buat aku tekejot , takde la tekejot sgt .
huhu . atai penah cakap yang spain akan menang . !
kau memang selalu betol sayang .
aryto , dye ade ckp senior dye panggel dye 
CASILLAS .
ceywahhh ! terer la ye .
act , mase tu aku tatw pon sape casillas tu .
tapi macam dapat agak la , yang casillas tu keeper .
den one day , aku dga at berite ape ntah . 
yang casillas tuh keeper spain . 
aku pon nak tgok la dye maen time maen final euro tu . 
MEMANG AWESOME ! 

ny ha kan orangnye . huhu

but semalam , i'm hurt :')

GO TO HELL

ny je yang wat aku sdeyh sgt .
bile aku cakap , dye kate 
ITS COMMON WORD IN ENGLISH MOVIE .
yea . . haihhh 
sayang . .  if saye tggalkan awak selame-lamenye . 
awak jangan regret dgn ape yang awak cakap ea .
aku rase sdeh sgt .
ingat cite karak tak ?
kan ade makwe dye ckp mcm tu kan ,
pato boyfie dye betol-2 mati mlm tu .
kate-2 tu satu doakannnn . 
huhuhu . pengaroh media massa betol.
em ! aku agak sedikit stress sebab tertentu ,
hmmm .. but its okee . 
I'M JUST FYNE DEAR:')
aku tak gtauw dye yang aku dah demam dua hari 
mang salah aku tak gtauw dye buat dye ase dye bukan sape-2 dlm idop aku .
tapi , dye tak tanye kenape aku tak bagitauw dye .
sayang . . sebenarnye , saye taknak awak tauw sebab 
saye nak jumpe awak ary-2 mase awa balek ni .
kalau saye bgtauw awak , saye tak dapat jumpe awak .
tu sebabnye sayang .. 
emmm . 
aku bukan wife yang baek ke . 
dye ckp aku tak amek kesah pon dye saket ke ape .
tuhan je tahu mcm mane aku ase .
bile jari ni cube nak taep mcg at dye , 
tapi ase hurt sgt sebab common word tu :')
macam mane sdeh pon aku , hurt ke aku .
aku tetap kejotkan dye bangon pegi kelas.
aku taknak dye late g kelas .
sebagai wife , aku ade ase tggungjawab agy untok dye .
bgon je pagi , aku dah sebok .
dye mcg I MISS YOU
sayang . . i miss you too . .
saye juz tak sempat nak balas mcg awak .
em , awak ngadu awak batok . saye taknak balas kalau boleh .
tapi sayu hati ni mengenangkan awak mcm tu .
em , yea . .  saye bukan wife yang baik untok awak .
jangan cakap that common word tu lagi ea papa. 
oke diary , its enough till now .
i'm done . :)


 

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon