BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 8 July 2012

CUKOP BHAGEA DGN DYE SORG JEA :)

SHAH ALAM , PEACEEE YOWWW ! 
ahaha . aku dah kat shah alam dah skang . bagi menyambung pengajian sem kedua aku dalam bidang kejuruteraan elektronik perubatan . jyeahhhh ! sonok sangat sebab dekat dgn atai . tapi , sedih pulak bile pk ibu sunyi at umah dye . agy-2 bile dye text sebab sunyi at umah takde org . tp tapew . t selase aku dh nak alek sane alek teman ibu :) . hey3 ! hari ni memang seharian aku dgn atai . aku lupa segale pasal sepupu yang kononnya dah doploh tahun dgn aku . huhuhu ~ . hmmm . malas la nk ingat , dye pon belagak kuat je at status-2 dye . kate diam-2 , pato dye kecoh-2 . tah pape a . kalau kau ase kau bhagea sgt dgn balak kau , go on laa . aku tak kacau siket dah hidup kau . tayah la nak macam tu sgt . update status mcm tu . aku respect ko org yang penah jadi kawan baik aku maybe lbeh dari kawan baik , tapi kau tayah sgt tunjuk kau tu bhagea ye ,,, OKAY CUNN :) . ehhh , pebende a . blaja a dari yang matang sgt tu . haihhhh . ko tauw tak aku sayangkan kau lbeh dari kawan , maybe adek beradek . aku tauw kau senang , aku tauw kau mewah . persahabatan kite tu nothing je bg kau , kan ? yelah kau semua oke cun . lain kali kalau  nak diam , diam jea . tayah nak update-2 status macam tu . but todae , kau hilang dri ingatan aku balek :) thanx to my hubby . i do love you . you light up my world . KU DGN HIDUPKU . ea ? okeeeee .
to NUR SYAMIMIEE SYUHADA , 
let me know if theres something goes wrong between us , aku try ikot rentak ko yang tanak berhubung bercakap dgn aku . aku ikot . takpe lah kalau itu kehendak ko ,,, aku taleyh wat pape . . tapi jgn buat aku mcm org takde perasaan yeaaa . 

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon