BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 1 July 2012

HEY YOU ! I'M HURT ! :')

VIVA LA ESPANA

HARHARHAR !
tade kene mgene kan tajok dgn viva la espana tu . 
huuu~
nak gtauw jea , asenye sume dah tauw spain menang .
ahahaa , aku memey bukan peminat bola .
tapi yang buat aku tekejot , takde la tekejot sgt .
huhu . atai penah cakap yang spain akan menang . !
kau memang selalu betol sayang .
aryto , dye ade ckp senior dye panggel dye 
CASILLAS .
ceywahhh ! terer la ye .
act , mase tu aku tatw pon sape casillas tu .
tapi macam dapat agak la , yang casillas tu keeper .
den one day , aku dga at berite ape ntah . 
yang casillas tuh keeper spain . 
aku pon nak tgok la dye maen time maen final euro tu . 
MEMANG AWESOME ! 

ny ha kan orangnye . huhu

but semalam , i'm hurt :')

GO TO HELL

ny je yang wat aku sdeyh sgt .
bile aku cakap , dye kate 
ITS COMMON WORD IN ENGLISH MOVIE .
yea . . haihhh 
sayang . .  if saye tggalkan awak selame-lamenye . 
awak jangan regret dgn ape yang awak cakap ea .
aku rase sdeh sgt .
ingat cite karak tak ?
kan ade makwe dye ckp mcm tu kan ,
pato boyfie dye betol-2 mati mlm tu .
kate-2 tu satu doakannnn . 
huhuhu . pengaroh media massa betol.
em ! aku agak sedikit stress sebab tertentu ,
hmmm .. but its okee . 
I'M JUST FYNE DEAR:')
aku tak gtauw dye yang aku dah demam dua hari 
mang salah aku tak gtauw dye buat dye ase dye bukan sape-2 dlm idop aku .
tapi , dye tak tanye kenape aku tak bagitauw dye .
sayang . . sebenarnye , saye taknak awak tauw sebab 
saye nak jumpe awak ary-2 mase awa balek ni .
kalau saye bgtauw awak , saye tak dapat jumpe awak .
tu sebabnye sayang .. 
emmm . 
aku bukan wife yang baek ke . 
dye ckp aku tak amek kesah pon dye saket ke ape .
tuhan je tahu mcm mane aku ase .
bile jari ni cube nak taep mcg at dye , 
tapi ase hurt sgt sebab common word tu :')
macam mane sdeh pon aku , hurt ke aku .
aku tetap kejotkan dye bangon pegi kelas.
aku taknak dye late g kelas .
sebagai wife , aku ade ase tggungjawab agy untok dye .
bgon je pagi , aku dah sebok .
dye mcg I MISS YOU
sayang . . i miss you too . .
saye juz tak sempat nak balas mcg awak .
em , awak ngadu awak batok . saye taknak balas kalau boleh .
tapi sayu hati ni mengenangkan awak mcm tu .
em , yea . .  saye bukan wife yang baik untok awak .
jangan cakap that common word tu lagi ea papa. 
oke diary , its enough till now .
i'm done . :)


 

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon