BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 12 July 2012

STUDYING :)


Wuuuuuuuu ~ nak start blaja dah . tapi next week laaaa .
 tapi skg aku tgah menghadapi masalah nak dafta online aku pye kusus untuk sem dua .
 tatw nak g link mane  . 
aryto lecturer dah suroh buat dgn dye , pato ktorg sume blagak nak buat sendiri 
. hahah . 
den tak jadi hape ponnn nye adoiii .  
fail cumel saye :)

Ahahaha , snanye nak tunjok borang dlm fail tuh .
ade senarai  subject yang  saye kene amek untok sem ni .
TADAAAAAAAAAAAA!

1.ISLAMIC EDUCATION
2.CO-CURICULUM 2
3.ENGINEERING MATHEMATIC 2
3.ELECTRICAL CCIRCUIT
4.SEMICONDUCTOR DEVICE
5.FUNDAMENTAL PROGRAMMING
6.DIGITAL ELECTRONIC
7.COMPUTER AIDED DESIGN
8.OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH . 


ahhhaaaa ! ny ar subjek-2 nye . gempak kan name dye ?
hahhaah . aku mcm suke a dga name-2 subject uw .
sebab aku mcm minat siket bende-2 cm machine .
tak saba nak belajar . sebokkan diri dgn study .
kalau tak aku always tggu je atai kelas smpai aku sdeh .
thats why nak study cepat-2 . den , aku akan busy dgn kelas
macam tu jugak dgn dye . heyyyy !
but my study will no t be the reason if i have to spend less time with my hubby !

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon