BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 5 July 2012

JEALOUS ? SHOULD I ?


Termenung ku sendiri....lalalala~ haha .





CEMBURU 

tajok hari ni ialah cemburu .
haha . paham tak maksud pix kat atas tu ?
maksud dye , kite perlu berbincang bila timbul perasaan cemburu tu .
hal ini demikian kerana , huhu .
kadang-kadang cemburu yang tak sihat ,
boleh memberi kesan terhadap sesebuah perhubungan . 
jyeahhhhh !
yea . .  mang tu la yang aku buat bile jealous .
bile dye tanye nape ,
on the spot aku akan jawab 
CEMBURU
ceritenye , dye kene g kem untok sem ni . 
huwaaaaaaaaa :'( 
mang a nampak macam papentah kan .
g kem pon nak jeles.
sukeaty la bf aku pon . wekkkkk ! 
hmm , takot dye kat sane terjatoh aty kat gal laen . 
TAPI ! 
aku percayekan dye , i trust you bebeh ! 
huhu . yela , we have no choice kan 
dye kene pegi gak sebab bende tu ade markah .
em,sebagai wife aku kene paham kan .
dye pon yaken kan aku .
I KNOW HIM WELL ACTUALLY :)
tapi , tatw gal yang laen .
tapew la , ni zaman remaje dye untok dye have fun ,
kalau dye sayang aku , dye takkan g at gal laen . 
am i ryte ? 
doakan je yang terbaik untok dye . 
that is the best thing .
and ! dapat agy bad news yang 
fon dye akan dirampas time kem tu .
tu yang buat aku temenung cm gamba at atas tu . haha
haihhh , tapewlah sayang . .
walaupon tak pernah tak contact sehari .
LOVE NEEDS SACRIFICE <3
haa . so dear .  . i put my trust on u . 
take a godd care of yourself and your heart yeaaa

love , asifa  .

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon