BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 9 July 2012

WHAT SHOULD I DO DEAR :(

hye , happy new sem .
belaja elok-elok . happy kan diri . 
take care , jgn stress :) 
aku bla dulu taw . Kbye asifa .
*aku tau kau stalk aku even kau unfriend aku ,
ape yg aku bt tu semate mate nak tunjuk
yg aku amek tau , yg aku pk pasal kau ,
dan pk what is going on to both of us .
okay lah , aku nak balek rawang .
bye , tc .
Hye , new entry todae . baru balek dari daftar kat poli . pnad siket la . uruskan borang-2 daftar semua . tapi kali ni , aku nak cite pasal mcg yang aku dapat . ny cousin aku yang bg . aku ase dye ade bace blog yg aku update sebelom ni . memang untok dye . hmmm . aku nk gtauw , klu dye ase tak suke aku stlk fb dye . aku nak gtw kat cni yang aku tak stalk pon fb dye selame ni . juz one day ade sembang pasal ape tah dgn membe aku sorg membuatkan aku nk tgok ape dye tules . tu la sekali pon aku tgok . if ko tak suke , aku senta sorry . hmm . aku mls pk pasal semua ni . takkan bawak penghujung ape-2 pon kan . so , let it be . 
to be honest , aku taleyh nak berkawan dgn dye sebab bf dye sendiri . atai cakap , aku taleyh buat mcm tu . tak suke pakwe dye , jgn hukom dye . aku tauw . tapi ntah . . dokan yang terbaik je untok dye . ko hidup la dgn hidup ko , mcm tu jugak dgn aku . tuu je la yang paleng terbaik . aku tak penah anggap kau musoh pon . bia la kite bawak haluan masing-2 , kalau jumpe pon bukan selalu . den , bia lahhhh . .. 
its enough til now . .i dont have anything to say .

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon