BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 12 July 2012

STUDYING :)


Wuuuuuuuu ~ nak start blaja dah . tapi next week laaaa .
 tapi skg aku tgah menghadapi masalah nak dafta online aku pye kusus untuk sem dua .
 tatw nak g link mane  . 
aryto lecturer dah suroh buat dgn dye , pato ktorg sume blagak nak buat sendiri 
. hahah . 
den tak jadi hape ponnn nye adoiii .  
fail cumel saye :)

Ahahaha , snanye nak tunjok borang dlm fail tuh .
ade senarai  subject yang  saye kene amek untok sem ni .
TADAAAAAAAAAAAA!

1.ISLAMIC EDUCATION
2.CO-CURICULUM 2
3.ENGINEERING MATHEMATIC 2
3.ELECTRICAL CCIRCUIT
4.SEMICONDUCTOR DEVICE
5.FUNDAMENTAL PROGRAMMING
6.DIGITAL ELECTRONIC
7.COMPUTER AIDED DESIGN
8.OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH . 


ahhhaaaa ! ny ar subjek-2 nye . gempak kan name dye ?
hahhaah . aku mcm suke a dga name-2 subject uw .
sebab aku mcm minat siket bende-2 cm machine .
tak saba nak belajar . sebokkan diri dgn study .
kalau tak aku always tggu je atai kelas smpai aku sdeh .
thats why nak study cepat-2 . den , aku akan busy dgn kelas
macam tu jugak dgn dye . heyyyy !
but my study will no t be the reason if i have to spend less time with my hubby !

Monday, 9 July 2012

WHAT SHOULD I DO DEAR :(

hye , happy new sem .
belaja elok-elok . happy kan diri . 
take care , jgn stress :) 
aku bla dulu taw . Kbye asifa .
*aku tau kau stalk aku even kau unfriend aku ,
ape yg aku bt tu semate mate nak tunjuk
yg aku amek tau , yg aku pk pasal kau ,
dan pk what is going on to both of us .
okay lah , aku nak balek rawang .
bye , tc .
Hye , new entry todae . baru balek dari daftar kat poli . pnad siket la . uruskan borang-2 daftar semua . tapi kali ni , aku nak cite pasal mcg yang aku dapat . ny cousin aku yang bg . aku ase dye ade bace blog yg aku update sebelom ni . memang untok dye . hmmm . aku nk gtauw , klu dye ase tak suke aku stlk fb dye . aku nak gtw kat cni yang aku tak stalk pon fb dye selame ni . juz one day ade sembang pasal ape tah dgn membe aku sorg membuatkan aku nk tgok ape dye tules . tu la sekali pon aku tgok . if ko tak suke , aku senta sorry . hmm . aku mls pk pasal semua ni . takkan bawak penghujung ape-2 pon kan . so , let it be . 
to be honest , aku taleyh nak berkawan dgn dye sebab bf dye sendiri . atai cakap , aku taleyh buat mcm tu . tak suke pakwe dye , jgn hukom dye . aku tauw . tapi ntah . . dokan yang terbaik je untok dye . ko hidup la dgn hidup ko , mcm tu jugak dgn aku . tuu je la yang paleng terbaik . aku tak penah anggap kau musoh pon . bia la kite bawak haluan masing-2 , kalau jumpe pon bukan selalu . den , bia lahhhh . .. 
its enough til now . .i dont have anything to say .

Sunday, 8 July 2012

CUKOP BHAGEA DGN DYE SORG JEA :)

SHAH ALAM , PEACEEE YOWWW ! 
ahaha . aku dah kat shah alam dah skang . bagi menyambung pengajian sem kedua aku dalam bidang kejuruteraan elektronik perubatan . jyeahhhh ! sonok sangat sebab dekat dgn atai . tapi , sedih pulak bile pk ibu sunyi at umah dye . agy-2 bile dye text sebab sunyi at umah takde org . tp tapew . t selase aku dh nak alek sane alek teman ibu :) . hey3 ! hari ni memang seharian aku dgn atai . aku lupa segale pasal sepupu yang kononnya dah doploh tahun dgn aku . huhuhu ~ . hmmm . malas la nk ingat , dye pon belagak kuat je at status-2 dye . kate diam-2 , pato dye kecoh-2 . tah pape a . kalau kau ase kau bhagea sgt dgn balak kau , go on laa . aku tak kacau siket dah hidup kau . tayah la nak macam tu sgt . update status mcm tu . aku respect ko org yang penah jadi kawan baik aku maybe lbeh dari kawan baik , tapi kau tayah sgt tunjuk kau tu bhagea ye ,,, OKAY CUNN :) . ehhh , pebende a . blaja a dari yang matang sgt tu . haihhhh . ko tauw tak aku sayangkan kau lbeh dari kawan , maybe adek beradek . aku tauw kau senang , aku tauw kau mewah . persahabatan kite tu nothing je bg kau , kan ? yelah kau semua oke cun . lain kali kalau  nak diam , diam jea . tayah nak update-2 status macam tu . but todae , kau hilang dri ingatan aku balek :) thanx to my hubby . i do love you . you light up my world . KU DGN HIDUPKU . ea ? okeeeee .
to NUR SYAMIMIEE SYUHADA , 
let me know if theres something goes wrong between us , aku try ikot rentak ko yang tanak berhubung bercakap dgn aku . aku ikot . takpe lah kalau itu kehendak ko ,,, aku taleyh wat pape . . tapi jgn buat aku mcm org takde perasaan yeaaa . 

Thursday, 5 July 2012

JEALOUS ? SHOULD I ?


Termenung ku sendiri....lalalala~ haha .





CEMBURU 

tajok hari ni ialah cemburu .
haha . paham tak maksud pix kat atas tu ?
maksud dye , kite perlu berbincang bila timbul perasaan cemburu tu .
hal ini demikian kerana , huhu .
kadang-kadang cemburu yang tak sihat ,
boleh memberi kesan terhadap sesebuah perhubungan . 
jyeahhhhh !
yea . .  mang tu la yang aku buat bile jealous .
bile dye tanye nape ,
on the spot aku akan jawab 
CEMBURU
ceritenye , dye kene g kem untok sem ni . 
huwaaaaaaaaa :'( 
mang a nampak macam papentah kan .
g kem pon nak jeles.
sukeaty la bf aku pon . wekkkkk ! 
hmm , takot dye kat sane terjatoh aty kat gal laen . 
TAPI ! 
aku percayekan dye , i trust you bebeh ! 
huhu . yela , we have no choice kan 
dye kene pegi gak sebab bende tu ade markah .
em,sebagai wife aku kene paham kan .
dye pon yaken kan aku .
I KNOW HIM WELL ACTUALLY :)
tapi , tatw gal yang laen .
tapew la , ni zaman remaje dye untok dye have fun ,
kalau dye sayang aku , dye takkan g at gal laen . 
am i ryte ? 
doakan je yang terbaik untok dye . 
that is the best thing .
and ! dapat agy bad news yang 
fon dye akan dirampas time kem tu .
tu yang buat aku temenung cm gamba at atas tu . haha
haihhh , tapewlah sayang . .
walaupon tak pernah tak contact sehari .
LOVE NEEDS SACRIFICE <3
haa . so dear .  . i put my trust on u . 
take a godd care of yourself and your heart yeaaa

love , asifa  .

Sunday, 1 July 2012

HEY YOU ! I'M HURT ! :')

VIVA LA ESPANA

HARHARHAR !
tade kene mgene kan tajok dgn viva la espana tu . 
huuu~
nak gtauw jea , asenye sume dah tauw spain menang .
ahahaa , aku memey bukan peminat bola .
tapi yang buat aku tekejot , takde la tekejot sgt .
huhu . atai penah cakap yang spain akan menang . !
kau memang selalu betol sayang .
aryto , dye ade ckp senior dye panggel dye 
CASILLAS .
ceywahhh ! terer la ye .
act , mase tu aku tatw pon sape casillas tu .
tapi macam dapat agak la , yang casillas tu keeper .
den one day , aku dga at berite ape ntah . 
yang casillas tuh keeper spain . 
aku pon nak tgok la dye maen time maen final euro tu . 
MEMANG AWESOME ! 

ny ha kan orangnye . huhu

but semalam , i'm hurt :')

GO TO HELL

ny je yang wat aku sdeyh sgt .
bile aku cakap , dye kate 
ITS COMMON WORD IN ENGLISH MOVIE .
yea . . haihhh 
sayang . .  if saye tggalkan awak selame-lamenye . 
awak jangan regret dgn ape yang awak cakap ea .
aku rase sdeh sgt .
ingat cite karak tak ?
kan ade makwe dye ckp mcm tu kan ,
pato boyfie dye betol-2 mati mlm tu .
kate-2 tu satu doakannnn . 
huhuhu . pengaroh media massa betol.
em ! aku agak sedikit stress sebab tertentu ,
hmmm .. but its okee . 
I'M JUST FYNE DEAR:')
aku tak gtauw dye yang aku dah demam dua hari 
mang salah aku tak gtauw dye buat dye ase dye bukan sape-2 dlm idop aku .
tapi , dye tak tanye kenape aku tak bagitauw dye .
sayang . . sebenarnye , saye taknak awak tauw sebab 
saye nak jumpe awak ary-2 mase awa balek ni .
kalau saye bgtauw awak , saye tak dapat jumpe awak .
tu sebabnye sayang .. 
emmm . 
aku bukan wife yang baek ke . 
dye ckp aku tak amek kesah pon dye saket ke ape .
tuhan je tahu mcm mane aku ase .
bile jari ni cube nak taep mcg at dye , 
tapi ase hurt sgt sebab common word tu :')
macam mane sdeh pon aku , hurt ke aku .
aku tetap kejotkan dye bangon pegi kelas.
aku taknak dye late g kelas .
sebagai wife , aku ade ase tggungjawab agy untok dye .
bgon je pagi , aku dah sebok .
dye mcg I MISS YOU
sayang . . i miss you too . .
saye juz tak sempat nak balas mcg awak .
em , awak ngadu awak batok . saye taknak balas kalau boleh .
tapi sayu hati ni mengenangkan awak mcm tu .
em , yea . .  saye bukan wife yang baik untok awak .
jangan cakap that common word tu lagi ea papa. 
oke diary , its enough till now .
i'm done . :)


 

Friday, 29 June 2012

GET WELL SOON SAYANG :'/


Dear my online diary . 
Hari ni , atai balek rumah . 
Dye tak sihat dari semalam sebenarnye . aku salah .
salah sebab marahkan dye semalam . 
hmmm , maapkan b papa . .
bby minta maap sesgt .
hari ni dye balek , sebab dye rindu sgt kat aku :')
aku pon rindu sgt kat dye . even , baru seminggu tak jumpe .
tatw lah nape ktorg mcm ni .
tadi malam kitorg kejap . aku jumpe dye kat sg besa .
badan dye panas sangat . dye asek ckp dye oke je . 
tapi , aku ase panas sgt . hangat badan dye , aku dapat rase .
awak demam ni sayang , kenape la kua umah . 
kitorg jumpe tak lame . 
tapi cukop membhageakan aku dan dye . 
seronok yang amat sgt . rase mcm dpt ilgkan rindu seminggu . 
balek je rumah , macam biase .
dye mesti cerite hepy dye jumpe aku . 
everytime jumpe mesti macam tu .
sayang betol dye kat aku :')
aku online sambil text dgn dye .
tapi lame-lame , aku pasan yang dye mcm tak larat .
aku suruh dye rehat .
dye selalu nak dgn aku sampai tak pk kesihatan dye . 
sayang , take a good care of yourself dear .
jangan buat kalau tak mampu . 
kesihatan awak lagi penting .
dah ter stop mcg , tetibe dye mcg ag . 
tanpe bace , aku tauw yang dye akan cakap dye rindukan aku .
hmmm . sayang . . .
say seribu kali rindukan awak . .
saye suroh awak tdo . tapi , awak cakap yang bukan- bukan .
hmmm , awak buat saye menanges sayang . 
saye risaukan keadaan awak , kenape awak cakap bukan-bukan ni . 
ha sayang ?
jangan . . jangan cakap mcm tu lagi  . .
now , awak dah tdo .. 
saye tipu awak saye tdo sekali supaye awak tdo . 
maafkan saye . 


SAYANG , AWAK BAEK CEPAT-2 TAU , 

NANTI BBY MASAKKAN NI :)

awak suke ? :D

Thursday, 28 June 2012

23:40


Dear diary , 
HUARGGGHHHHH ! 
gadoh lagi seyhhh . haha . 
never mind laaa .
besok insyaallah akan oke :)
em . ary ni , aku rase mcm terpikir sendiri . 
dapat tak aku keja hale tuju yang aku rancang.
SEBAIK-2 PERANCANGAN , ADALAH RANCANGAN
ALLAH UNTUK HAMBANYA :)
siang tadi mase tgah dudok sorg-2 ,
sambel bersihkan pintu . tetibe terdetik kat hati kecik ni
macam mane satu hari aku ditinggalkan atai ? 
perlukah mengalah dengan takdir ?
tak . . selagi kite masih bernafas , 
perjuangan masih perlu diteroskan . kan ?
emm . mungkin sekarang kite seronok dgn 
hidup yang sentiase melalaikan . tapi 
ALLAH MAHA BERKUASA 
kalau dye nak tarek segale pinjaman yang diberi 
sekelp mate , pffffftttt ~ hilang semua kurniaan DIA . 
sebagai pasangan kekasih yang tak mempunyai ikatan , 
mestila mcm mcm godaan yang mendatangkan . 
IBU CAKAP ,
naluri bercinta tu akan tiba kat sesiape bile dah tibe masenye .
janji , kite kene pandai kawal diri . hmmm :')
yea . .  betol cakap ibu .
rase tu mang tak dapat di halang . 
dulu , sebelum aku berhijab . 
aku selalu pk , kalau aku pakai tudung , tapi buat maksiat . 
nak buat ape kan ?
tapi sekarang , aku dah jumpe jawapannye . 
BUKAK AURAT DAN MELAKUKAN MAKSIAT 
ADALAH DUA PERKARA YANG BERBEZA .
jadi , bila aku dah pakai tudung , lepaslah dosa buka aurat .
bukan nak cakap boleh buat maksiat dgn pakai tudung , tapi 
sekurang-2nya kate kate tu meyaken kan aku untuk berhijab :)
emm . den . .  pergi lagi jauh aku pk .
umur semakin meningkat . . perjalanan aku dgn atai masih jauh.
banyak lagi peringkat yang ktorg kene hadapi .
teringat pulak kate kate ,
USTAZ DON DANIYAL 
mase datang poli aku arytu .
dye cakap , kalau kite ade org yang kite syg ,
dan hati kite ni kuat nak berubah .
kenape perlu tggalkan org yg kite syg dgn alasan nak berubah 
sedangkan kite boleh ajak dye berubah same same dgn kite :)
yea , untuk membuat satu perubahan , .
bukan senang . . banyak dugaan yang akan dtg . 
em , tapi tetap kene cube . 
mungkin sekarang , aku dgn atai belum lagi berjaye .
tapi aku berharap sangat dye akan jadi imam yang baik untuk aku .
suatu hari nanti . .
dye akan bimbing aku kearah yang lebih diredhai . .
bukan cakap kosong , 
aku selalu cakap kat dye pasal ni . 
saye tauw awak boleh jadi ape yang saye nak sayang .


MENGIMAMKAN SOLAT  DAN KEHIDUPAN SAYE 

KEARAH YANG LEBIH DIREDHAI , 



harap-harap kite masih diberi peluang untuk melaksanekan semua tu . :')

 SAYE HARAP , AWAK ORANGNYE :')

Tuesday, 26 June 2012

MINAT BARU , DIKONGSI BERSAMA ;)

hey3 ! rajen pulak aku mengupdate blog skang .
huhu . bukan ape , bila gadoh aku ase agy bez kot update blog ni .
dari taip mcg panjang-2 gado-2 . haiiiihhhhh
FORGET ABOUT IT
HAHAHHAAHAH
new story huh ? yup ! nak cerite pasal . . .  
CAMERA 
act, kami tak sengaje pon nak beli kamera sesame
haaa . memule , aku cakap at dye nak beli tab nanti.
sebab aku ade jumpe page yang jual tab murah-2.
it doesnt matter la made in mane , 
janji dapat ape yang aku nak . huhu ,
harge mampu milik ! 
tetibe
DYE PON CAKAP NAK GAK :/
sebok je kauuu sayangss . 
den , aku batalkan niat aku nak beli tab sebab
dye dah nak beli tab .
cadangnye bia aku beli kemera la kan 
SO , BOLEH TUKA-2 .
lepas tu nak jdikan cerita ,
aku cerita la kat dia yang aku ade jumpe satu page 
pasal kmera neyhhh , dye bukak sekalii ......
PAPA PON NAK KAMERA GAK A !
adehhhhh , geram pulak aty ni . 
mase tu aku tak dapat duet agy , 
dye je yang baru dapat duet . 
TAPI , DYE NAK KONGSI KESERONOKAN BERSAME .
DYE GUNE DUET DYE DULU :D


inilah kmeranye .

Thursday, 21 June 2012

BIARLAH :')

haiii . lame dah tak update blog ney .
bersawang , berhabuk . tak tahu lah ape ber lagi yang ade .

hmm . NAK TAHU ?

ktorang gadoh . lately ni selalu sangat gadoh .
SELALU YANG AMAT SANGAT
give up ? hampir . . 
tapi , dia takkan penah lepaskan aku 
walaupun dah banyakk kali aku minta dilepaskan .
dia ckp , kalau gadoh mcm skg ni , mang HURT .
tapi dia taknak lagi HURT , bila dia kene HILANG aku .
dia selalu mintak aku jangan TINGGLAKAN dia .
yea... aku tak penah ade aty nak TINGGALKAN dia . 
tapi lelah dgn keadaan yang hari-2 mcm ni . 
aku tahu aku tak SEMPURNA untok dia .
aku banyak KEKURANGAN dari gal-2 laen . 
yang selalu MELENGKAPKAN kekurangan aku , adalah DYE . 
hmmm :') aku ni memang seorang yang DEGIL , KERAS KEPALE , 
EGO , TAK SUKA DGA ORG MEMBEBEL . 
tatw lahh nape . . meby sebab aku memang MANJE dgn family aku .
aku tauw dia penad dgn SEMUA ni , tapi dia nak gak BERTAHAN .
aku tauw dia sayang sangat dengan love ni ,
tapi aku TAK KUAT .
aku selalu sdeh kalau gadoh .
bile gadoh , aku TAK PERNAH mengalah .
even aku rindu macam mane sekalipon . itu adalah AKU .
hmm . aku egt aryni  SERONOK.

tapi TAK . bile aku bangun pagi , aku tgok FB .

hmm , dia cakap aku tak terima dia SEADENYE . 
dah DUA TAHUN lebih , patutnye soal TERIMA OR TAK
dah lame DIPERSOALKAN dari dulu . bukan SEKARANG .
tak tahu lahh , bila gadoh . KESALAHAN aku dapat disenaraikan .
hahax XD . aku takkan cakap pape , aku bia je . 
heyyyy , ACT , aku mang salu couple dua tahun je . pato PUTUS
hahax ! ntah , mcm-2 alasan . tgok la dgn dia kali ni mcm mane .
SEMUA SALAH AKU :(
kalau dia boleh bertahan dgn aku sampai tahun ketiga ,
mang la aku nak kawen dgn dia je .
SEKARANG NI , aku tak mcg dgn dia .
mcm biase , BIARLAHH . 
aku mang macam ni , macam ni dan mang macam ni . 

ANDAI KATE ,

awak terbaca entry ni .
saye nak gtauw yang saye 

RINDUKAN AWAK SANGAT-SANGAT . 

tapi . . let it be :)

Monday, 23 January 2012

thank you sayangs !

tong3 ceng ! tong3 ceng ! tong ceng ! tong ceng ! (uw bunyik cm raye cine aw aw , hahax) HOYEAHH-2! nak tahu ? memek got a present for this CNY ! toce-2 la sayangsmucukmasemmasin aku nihh . dye bg gelang . . haa . tatw la bile dye buat bende ni . .  tapi mengikot firasat aku yang tak seberape betol ni . .  asenye dye buat at stadium mlm td . . tp . .  dye kua dgn mak dye , takkan kot nak buat . entah lahh ~ anyway sayang , I'M LOVIN' IT .hehe . suke sangat tauw . tengs AGAIN dear . ouch ! tu je motif aku update blog ni ? ehe ~ bukan nak SHOW OFF . saje je nak masok kan cite ni . huhu . ta sala kan ? ade jugak bby update kan pa ? hehe

lalink ! tq soo much dear ! bby suke sangat la gelang ni 
soooo sweeettttt ! huhu :) tengs ea papa . 
i do love IT and YOU la tonyok ! 

Sunday, 15 January 2012

watching OMBAK RINDU!


HAHA! agak gely haty bile aku tekenangkan moment kitorang tengox ombak rindu kat kuale! ni cite lame punye, tp saje je na share2. huhu. act, at pes aku xtauw pon ape uw cite ombak rindu. membe2 aku dok keco satu kampong cite sal ombak rindu yg ape jadah haram aku xtw apebendenye uw. hahax. out of the blue , si makwe aku ni hang out dgn kwn die tgox cite uw. adoooh! sejak bile minah brutel ni jd minah jiwang ek? hahax. jgn mara ha mek. guraw saje. .huhu, .pas peristiwe uw pulak, memek ajak la aku g tgox cite uw same2 pdhal die dah tgox. adoh! die kp, nk tgox aku leleh tgox cite uw. ape ke jadah mamat cm aku ni nk leleh2 tgox cite jiwang. .huhu. oke! nk d pendekkan cite, sbenanye, moment yg jatoh pade 11/12/2011 uw jd moment yg buad aku epy taowk. byk ow bende bez jd tyme uw. before kitorang g melalaikan diri tgox ombak rndu uw , kitorang g tesco. dan2 pulak tyme nk msok uw, ade lah minachi keje tesco uw pgel kitorang suro buad tesco kad, .aku dan memek saling berpandangan. hahax! even x pena pon nk beshopping kat tesco uw, kitorang saje je la buad kad uw yg diberi name 'couple tesco kad'! ha! korang ade?huhu. gely aty sial. hahax. byk ag aw bnde bez jd tyme uw. .suke sgt la. .memek selalu buad aku happy. memek selalu buad aku rase d sayangi. sayang kau mek! huh. menjiwang lak aku. pengaroh ombak rindu la ni. hahax. part plg aku suke tyme uw kn, tyme ktorang melahap! peh! kitorang makan x cukop2 tyme uw ko taowk! dah santap kat foodcourt, santap lak kek2 kueh2 kat lm kerete. hahax. adodoi. tp kn, aku suke tengox si memek makan dpn aku. tw npe?sebab bile die makan dpn aku, ngn kesedapan dan kelazatan ag, die msty senyum. ag2 kalo aku pndg die. dan bile die senyum, tu lahh bahagie aku. .ko tw x mek?bile aku pk2, couple mane yg x pena tgox ombak rndu same2 ek?huhu. cite uw agk bezz lahh . tp ntah lahh. .salunye memek bwk aku tgox cite seram dan pastinye aku melatah kuad2 at wayang uw smpai sume org tgox. salunye jugax die bwk aku tgox cite klaka dan pastynye aku teglak bagai tenok nk beranak kat wayang uw. huhu. tp kaly ni laen. yg aku pasan tyme uw, everytyme ade part2 bez, memek hold tgn aku, pndg aku, syum2. uuuw! hahax! 
OMBAK RINDU TERBAEK!

tempat dudok paling atas! tp ade tige sit! kacau line! sbelah memek , aku. dan sebelah aku, budak mane ntah telepas kandang. potong stim la aku nk manje2. huhu!



p/s : to asifa  -No matter the ending is perfect or not, you cannot disappear from my world.
without you,how can i smile?how can i laugh?how can i live?how can i sleep?how can i wake up from sleep?how can i dream in night?kau sangat special dalam hidop aku mek.
tuhan tolong lembutkan hati dia,
untuk menerimaku, lalalalalalalalalalalala. .

Saturday, 14 January 2012

crazy couple`s story begins yow!

ha! sini pakcik nak share2 cerite. okeyh. kisah gila bermula apabila kedua pasangan syifaehar belajar di same tmpt tp bukan same tmpt blajar. huhu . mahasiswa dan mahasiswa tersebut mule maen gile ! hahax. perjalanan diteroskan dgn saling melayan rndu maseng2. hahax. macam biasa la der, kitorang pantang dekat tw. asl dekat je, nk jmpe. nak buad mcm mane, rndu dah meleleh. huhu. so, kitorang salu akn set tyme bile mao date aw. tgox gax jadual kelas kitorang. maklomlah, tmpt blaja laen2 , becabang saje jadual taowk! naek gile jugax aku kadang2 nak asek tahan rndu ni . ko tw x mek? huhu. aku salu bz kat sini (UiTM) . tp sayang, bz mane pon saye, saye x pena lupe kat awk, xpena stop think bowt u dear. cz datz da unly ways fo me to treat my rindu at awak. act dekat sgt uitm dgn poli tp ntah lah. slagi die x ade dpn mate aku, slagy uw aty aku xkn puas ,slagy uw aty aku mule histeria pk nak dekat dgn die,  sbb aku suke tgox die syum, gelak , .sumpah sayang kau memektonyok! oke , crite slow2 haa. .aku ade beli jam baru aw. purple colour! hahax! makwe aku sebenarnye baru dibelikan jam oleh atai aw . tp jam bese je . huhhu. lantas, daku berjanji padanya akan memberikan beliau jam sebijik cm aku. mlm uw aku klua dgn membe aku, beli adiah ntox die. aku agk blur nak bg ape sbenanye. tp aku da janjy nak bagi die jam uw. so, aku belikan jam uw yg berharga agk mahal, .kott. .huhu. .aku sertekan ngn bunge ade tedy. da lame x bg memek bunge. tringat pulak tyme pes2 aku nak mintak couple. aku lamar die bhai! hahax. tyme uw aku bg bunge sebijik. alamak. lari tajok sudahh. .awan tlebeh la pulok. .oke, .smbong cite , aku belikan die bunge ade tedy, jam mcm aku tp kale pink , dan a pair of sock! hahax. saje bg die stoken. huhu. keesokan harinye pulak, JENG3! mule lah kitorang buad shah alam mcm rumah kami. haha. aku ambek die kat giant dekat dgn stadium. ahh! pnjg btol cite. dipendekkan , kitorang naek moto same2! wuuu! da lame sial x naek moto same2. asek layan krete je, moto aku khas aku beli untok bwk memek uw x terpakai. huhu. kitorang date at plaza alam sentrel. xbuad ape pon sbb memek kne msok awl. tyme tu, ekot aty aku ni nak je jeret kuad2 aku rinduu gile kat die! aku xlepas tgn dy wey. aku hold tgn die smpai bengkak. haha. sape sangke love yg jarak dekat cmni pon aku boleh lagi rindu macam tenok mencanaknye tw x. itulah kitorang. meby takder kitorang yg lgsong x d sangkekan kami akn jd dekat cmni. tyme at PAS uw kitorang snap2 cket smbel melahap yee mee dan mee! huhu.

 jam baru! PURPLE+PINK! same cm wedding theme kitorang yg akan                          berlangsong 8tahon lagi. huhu. 



naa! pic yg sempat diambil! huhu. We really enjoy our momentstogether at the time!! dan pade mase ni saye tak stop berharap agar dapat lagi spend tyme dengan awak lagi. sebab saat dengan awak adalah saat terindah buad saye asifa =). .love u so much and always do!

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon