BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 23 April 2013

FOR EZHA :D

video

lai-lai-lai birthday boy ! 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ATAI :)
Boy ke ? ini olang sudah tua maaa . 
selamat hari jadi yang ke-20 orang dewasa
semoga panjang umur,dimurahkan rezeki,
sihat tubuh badan,iman yang bertambah kuat,
dan dipermudahkan segala urusan.
saya minta maaf , 
tak dapat nak dengan awak hari ni 
hari ni baru first paper , dont forget to wish me luck tau sayang !
tak dapat nak teman awak , tapi nanti lepas habes exam orang balek.
kalau ada rezeki , ada jodoh kita jumpa la . 
kalau tak ada pun , jangan sedih-sedih .
Oke lah , ucapan semua dah bagi kat video tuh ,
sorry dapat bagi kat sini je .
 try bg kat private message facebook , tak muat pulak.
apebende tah saya bebel -.-
tgok je oke ! 
HAHAHAHAHA 

awak memang bukan yang pertama datang dalam hidup saya,
tapi saya harap awak yang terakhir .

0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon