BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 10 May 2013

HE IS ME :')

Assalamualaikum w.b.t 
macam biasa , masa-masa kosong ni 
try nak berblog-ING.
petang tadi mcm biasa jugak , 
jumpa jembalang jambang kesayangan aku tu :')
tajuk kali ni HE IS ME .
*hmm , well .
Hidup berpasangan untuk student tak mudah .
apa sekali pon yang ada pada pasangan kau , 
itu lah yang orang sekeliling akan cuba kaitkan dengan kau.
tu lah sebabnya kenapa he is me.
tak tahu lah pulak kalau korang rase salah kan.
itu pendapat masing-masing lah ye :D
em , result atai dah kua 10/5 hari tu
dan untuk aku akan tiba harinya 28/5 nanti .
Alhamdulillah , He pass with flying colours .
Yea , keputusan dye memang meningkat dari sebelum ni.
even tak DL , dea tunjukkan peningkatan
CONGRATULATION ATAI! 
*hmm , bukan apa  . 
aku ta suka ada mulut-mulut sumbang bercakap.
contohnya:
"tu la asyik bercinta je"
"ko asyik sibuk dengan awex,mane sempat nak blaja"
tak sedap la kan denga org cakap-cakap macam tu. 
Now bila keputusan dah kelua and its getting better ,
at least , orang takde lah cakap mcm tu dah .*hopefully
since form three ktorang bersaing,
even UPSR dye kalah :-p
haha , gurau . kalah 1A je pun .
Mase tingkatan 3 , result PMR ktorang sama. 
Naek SPM dea menang.
Bila kat IPT , even aku poli dea uitm 
tapi still jugak nak jadi yang terbaik untuk diri masing-masing.
Even bercinta pun,bila dalam hal-hal macam ni 
kite kene fikir pasal future.
mana la tahu kalau jodoh dengan orang lain,
diri kita dah siap sedia dah nak menghadapi
 kehidupan dengan ilmu yang ada, kann ?
aku bukan golongan yang bijak pandai,
tapi aku tahu aku perlukan bekalan untuk masa akan datang.
keputusan aku untuk sem 2 , memang menurun dari sem 1 punya
tapi bukan salah bercinta pon. 
sebab masa aku sem 1 , aku dating-dating jugak 
tapi keputusan boleh tahan la.
Bila naik sem 2 , aku main-main . leka dengan result sem lepas .
tak study betol-betol .
sekali, pheuwwwww ~ jatuh ! 
hahahahahah . *pengajaran.
hasil dari eksperimen aku sendiri
secara teknikalnya , boleh nak bercinta selagi kau tahu
mana arah hidup kau untuk kau bawa.
Sekarang tengah tunggu sem 3 punya result. 
berserah dan doa je yang mampu. 
atai dah lepas mcm tu pun syukur pada Allah. 

Thats all fer this entry and last word from me ,
 good luck guys in your study,love and life .
LIVE WHILE WE'RE YOUNG


Dear Ezha , congrats again dear for your result .
Ibu selalu pesan kat saya, 
Garisan cinta dan cita-cita kena selari.
Dua-dua kita kene kejar sayang.
Jadikan pengajaran apa yang jadi kat saya,
Result awak naekkan lagi k. 
Kite tengok sem depan.huahuahua
Saya praktikal lah :-p .
takpelah , nanti belajar rajin-rajin agy k.
jangan nak sosial-sosial sangat . hahah
even mcm mana pun awak
awak sentiasa jadi yang tebaik kat mata saya :')




0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon