BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 31 May 2013

kesungguhan yang melampau .

assalamualaikum w.b.t
tajuk : kesungguhan yang melampau.
K E N A P A
sebelum tu , mari kita mengupas apa maksud kesungguhan

Definisi kesungguhan :
suatu sikap yang di ambil dan di terapkan dalam melakukan 
suatu hal semaksimal mungkin. Kesungguhan adalah kombinasi dari kebulatan tekad,
 kemaksimalan usaha dan keikhlasan tawakal.

aku percaya ramai yang faham dengan maksud kesungguhan tu.
oke , tajuk kali ni memang pasal aku. 
K E S U N G G U H A N  Y A N G
M E LA M P A U
yeah , memang aku . sangat-sangat betol dengan aku.
but not fer study , hahahah . 
*kesungguhan yang tak berfaedah*
you know why ? 
sebab aku suka buat sesuatu tu dengan bersungguh-sungguh
tak kira la apa bende pon janji bende tu mendatang kan 
keseronokan , kegembiraan dan kepuasan
*nampak tak betapa tak berfaedah*
mungkin kadang-kadang kesungguhan aku ni 
mendatangkan masalah pada diri aku sendiri,
bayangkanlah ~~~~~
ko dah plan itu ini itu ini itu ini ,
sekali kesungguhan kau tu ibarat layang-layang diputuskan tali je .
pfffftttt ~ terbanggggggg .
on that time , segala perasaan dan anasir jahat akan menyelinap masok
masa tu la kau akan ada beberapa rasa mcm ni tw :
1.eish orang laen taknak pun,
2.ko je yang beriye-iye
3.mesti orang cakap ish ade je dye ni
4.semua tak endah.

wey mek , orang takde suroh pon kau buat .daaaaa~
haha , tu la aku . semua nak semangat je sampai orang lain pon boleh rimas.
i'm keep planing this and this , 
yeah , this is me . 
i;m never put the blame on you guys 
*mcm lagu kan.haha
tu la , aku pun tak faham dengan diri aku kadang-kadang.
but happy to be me yang bersemangat 
*badan juga semangat 
 minta maaf sangat-sangat kalau perangai aku 
merimaskan korang ye sayong-sayong <3
Inilah salah satu kelemahan aku :')





0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon