BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 21 July 2013

hati merajuk .


assalamualaikum w.b.t
hye peeps !
yeah , i'm not feeling well right now.
bad flu , fever , period pain , headache plus heartache
yeaa , H E A R T A C H E .
poor me right ? haha . no lah . i'm just fine . 
haih , yaaa ~ perhaps . i wish i'm just fine . 
hari sabtu hari tu , atai tolong cat rumah .
oh man ! mesti la seronok gila 
macam nak lari satu bangunan -_-
*oke , ayat saja nak dramatik*
meyh nak share gamba sikit , 
well ktorg ni memang pantang lepa sikit dengan kamera . 

if he is my brother , he will be my bestfriend too :)

being cruel doesnt mean i dont love him :p
he's wearing sarong and kupiah ayah




ini lah di antara gamba nya . haha 
annoying ? tak suka ?
WHO CARES ?
miahahahaha .
sabtu pagi tu sampai tengah hari tu mengecat je .
rencananya , petang tu nak keluar pergi cari baju raya la kan .
unfortunantely , aku demam teruk sampai tak boleh bangun .
lepas tu , tangguh la lagi plan nak beli baju raya tu .
aku rasa besok pagi mungkin aku dah oke kalau setakat nak g sg.besa 
pagi tu bangun bangun , tak berapa sihat pun lagi 
cergaskanla gak badan ni 
aku gigihkan la pergi mandi , iron baju nak keluar semua .
bila aku tgok fon yang dah beratus kali aku tekan untuk kejutkan atai.
message dari dia takde langsung .
langsung ok langsung 
hm , masa memula tu memang ngamuk sakan la . 
tapi lepas je dia dah bangun minta maaf semua tu. 
aku tak tahu kenapa hati aku merajuk sangat,
nak cakap marah tak macam marah,
sedih pun tak jugak,
geram ? ntah la ..
tak tauw nak cakap mcm mana .
until now , still lagi membeku je . 
mcg pun sepatah dua je la .
relay mana yang tak dilanda badai kan ? 
*ecewahh . haha
biarkan lah hati ni rehat dulu kan ?
kalau still ada untuk dia , ada la :')


0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon