BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

in progress to married , ,

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 21 October 2013

lama dah ~

assalamualaikum vv.b.t
haiiii ~
lama dah . lama sangat dah .
hmp . apa entah yang lama kan .
aku oke , aku kuat .
takda apa yang perlu aku tangiskan melainkan dosa aku.
hari ni . gaduh .
dengan atai lah . sedih ?
takkk . aku oke . aku kuat.
marah ?
mungkin . sedikit . tapi tak banyak .
tengah baring dan
 menonton gelanggang raja lavvak 7 yang berulang kali ditayang di astro.
masih belum ada peningkatan untuk itu .
takpa astro sikit- sikit. 
kenapa gaduh ? aku komen komen dengan lelaki dekat fb.
siapa ? kavvan sekolah aku dulu . ya lah , salah aku jugak . 
aku persoalkan dia message dengan perempuan lain.
perempuan mana ? entah . dia jual barang motor dengan budak tu .
aku pun tak tahu lah .
lebih kepada sedih mungkin . dia tak share langsung dia nak meniaga ke apa.
yalah , siapalah aku 
aku kecevva sebab ni .

hmm . aku selalu share dengan dia dulu kalau aku buat pape .
tapi tak sangka pulak dia tak macam tu .
dia tak share , dia tak cerita . aku tanya dia siapa aku . dia tak javvab ,
tak apa lah , aku oke . aku kuat . 
kau tahu tak macam mana rasa 
bila kau rasa kau bukan yang utama pada org yang kau utamakan ?
apa lah sangat kan bende mcm tu pun nak kecoh .
ya lah , apa lah hak aku . dah dia taknak share .
sedih hati ni . tapi tak apa lah .

gaduh lama sikit , 
aku tunggu dia ajak keluar makan .
macam biasa .
 ego tak mudah biarkan aku mengalah vvalaupun aku nak sangat pergi jumpa dia .
minyak ada . cukup untuk pergi balik sg.besar.
tapi itulah alasan yang aku bagi .
hmm , entahlah .
banyak kali dia tanya nak makan kat sana ke apa ke .
tapi aku tanya dia balik ,
avvak nak apa sebenarnya . dia javvab tak ada apa .
oke , tak apa lah .
padahal , kalau sekali dia javvab nak avvak je . 
mesti aku gerak je terus . 
tauvv tak aku dah iron baju semua nak kua jumpa dia malam ni .
tak apa lah . em . 
kau tahu tak ezha sayang.


hmm , tak apa lah . aku oke , aku kuat . goodnight .






0 taip komen anda :):

 
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon